Siirry sisältöön
08.12.2020

ValveLive tuo Soivan Siilin joulukonsertin ja lastenteatteria jokaiseen kotiin!

Tällä viikolla kulttuuritalo Valveen ValveLive tarjoaa lasten ja perheiden joulunodotukseen virtuaalikonsertin ja teatteriesityksen! Soivan Siilin Joulu -konsertti soi ValveLivessä suorana lähetyksenä sunnuntaina 13.12. klo 16, ja teatteri Akseli Klonkin Matkalla Myllylle -näytelmän tallenne saa ensiesityksensä perjantaina 11.12. klo 10. Esitysten pariin löydät ValveLive-sivun kautta.

Perinteinen Soivan Siilin joulukonsertti kutsuu perheet avaamaan joulunodotuksen kotisohvilla osallistuen. Villasukanlämpöisessä joulukonsertissa kuullaan Soivan Siilin jouluklassikoita, tavataan yllätysvieras ja lauletaan myös yhdessä!

Matkalla Myllylle on teatteri Akseli Klonkin ohjelmiston suosikkiesitys, joka on nyt nähtävissä virtuaalisesti. Esityksen tarina pohjautuu kansansatuun ja kertoo pojasta, jonka äiti lähettää matkaan hakemaan vakallista jauhoja. Ihastuttavassa välineteatteriesityksessä satu kerrotaan kirjoja apuna käyttäen.

Molemmat tallenteet ovat katsottavissa ValveLiven Youtubessa 25.12.2020 saakka. Ne sopivat siis myös sisällöiksi, joita katsoa yhdessä päiväkotiryhmän tai koululuokan kanssa joulun alla! ValveLiven sisällöt ovat maksutta kaikkien saatavilla.

Soivan Siilin Joulu – koko perheen konsertti
su 13.12. klo 16 (suora striimaus) / kesto noin 50 min

Kyösti Salmijärvi – laulu ja kitara
Markus Lampela – laulu, pillit ja huuliharppu
Tommi Salmela – basso, harmooni, haitari, mandoliini ja laulu
Jomppe Itkonen – perkussiot

Teatteri Akseli Klonk: Matkalla Myllylle – esitys 2–102-vuotiaille
pe 11.12. klo 10 (tallenteen ensiesitys) / kesto noin 22 min

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Kuustie
Musiikki: Heimo Pietiläinen
Roolissa: Anu Enqvist

Maaliskuussa 2020 avautunut ValveLive-palvelu kokoaa yhteen osoitteeseen virtuaaliesityksiä sekä kotisohvalla koettavia kulttuurielämyksiä ja -tekemistä. ValveLiven Linkkejä ja vinkkejä -sivulta löydät tallenteita kevätkauden esityksistä ja polkuja monipuolisten kulttuurikokemusten pariin.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501