Siirry sisältöön

Yleiset kulttuuripalvelut

Yleiset kulttuuripalvelut tukee oululaista kulttuuritoimintaa ja on mukana tuottamassa kulttuuripalveluita koko Oulun alueelle – eri kohderyhmät huomioiden. Oulun kaupungin yleiset kulttuuripalvelut on organisoitu kulttuuritalo Valveen toimintaan.

Kaupunginosakulttuuria sekä kulttuurihyvinvointia

Yleisten kulttuuripalveluiden kokonaisuuteen kuuluu kulttuuritalo Valveen ja Oulun lastenkulttuurikeskuksen toiminnan lisäksi kaupunginosakulttuurin sekä kulttuurihyvinvoinnin edistäminen. Näistä kokonaisuuksista löydät lisätietoa tältä pääsivulta.

Valveen toimintaan ja Oulun lastenkulttuurikeskukseen voit tutustua niiden omilla pääsivuilla, jotka löytyvät ylävalikosta.

Yleiset kulttuuripalvelut -kokonaisuuden tehtävät >>

Artikkeli
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä
Uusi valtakunnallinen digipalvelu Lämpiö juhlii avautumistaan!
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä Uusi valtakunnallinen digipalvelu Lämpiö juhlii avautumistaan!
Artikkeli
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa
Valveen korttelin gallerioissa kuukausittain järjestettävä avoin näyttelykierros on mahdollisuus niin kävijöille kuin taiteilijoillekin.
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa Valveen korttelin gallerioissa kuukausittain järjestettävä avoin näyttelykierros on mahdollisuus niin kävijöille kuin taiteilijoillekin.
Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501