Siirry sisältöön
Koristekuva: Valve-talo ulkoa.

Kulttuuri toimii aina!

Kulttuuritalo Valve on seitsemänä päivänä viikossa avoinna oleva kulttuurin keskus kaikenikäisille. Valveella pääset nauttimaan niin oululaisesta kulttuuriosaamisesta kuin kansallisista ja kansainvälisistä vierailuistakin; nähtävää ja koettavaa on kolmen gallerian, kahden esityssalin ja yhden elokuvateatterin täydeltä!

Valveella pitää majaansa myös iso joukko eri taiteenalojen ammattilaisia, ja monipuolinen yhteistyö taide- ja kulttuuriyhdistysten sekä taiteilijoiden kanssa on keskeinen osa talon toimintaa. Myös festivaaleja Valveella vietetään miltei vuoden jokaisena kuukautena.

Paitsi tapahtumia ja tilaisuuksia, Valveelta löytyy lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Kädentaitojen tilan ja tanssisalien tarjonnan lisäksi talossa järjestetään monenlaisia kerhoja eri kohderyhmille. Valveella toimii Oulun Lastenkulttuurikeskus, jonka toimintaan kuuluu mm. Valveen elokuvakoulun ja sanataidekoulun taideopetusryhmät ja tapahtumat.

 

Artikkeli
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä
Uusi valtakunnallinen digipalvelu Lämpiö juhlii avautumistaan!
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä
Lämpiö kutsuu Suomen ikääntyneet laulamaan, liikkumaan, lukemaan ja katsomaan esityksiä yhdessä Uusi valtakunnallinen digipalvelu Lämpiö juhlii avautumistaan!
Artikkeli
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa
Valveen korttelin gallerioissa kuukausittain järjestettävä avoin näyttelykierros on mahdollisuus niin kävijöille kuin taiteilijoillekin.
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa
Näyttelyopastus kertoo tarinoita teosten takaa Valveen korttelin gallerioissa kuukausittain järjestettävä avoin näyttelykierros on mahdollisuus niin kävijöille kuin taiteilijoillekin.
Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501