Siirry sisältöön

Medialle

Kulttuuritalo Valve on monipuolinen kulttuuritoiminnan estradi, työtila ja olohuone Oulun kaupungin keskustassa. Valve edistää taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksiä sekä ylläpitää toimitiloja tapahtumien, tilaisuuksien ja harrastustoiminnan järjestäjille.

Kulttuuritalo Valve on osa Oulun kaupungin kulttuuripalveluja ja vastaa yleisten kulttuuripalveluiden koordinoinnista. Valveen toimintaan kuuluu lastenkulttuurin ja kulttuurihyvinvoinnin kehittäminen koko kaupungin alueella, kulttuuripalvelujen vieminen kaupunginosiin sekä alueiden kulttuuritoiminnan tukeminen. Valve toimii yhteistyössä kolmannen sektorin sekä tapahtumien tuottajien kanssa. Valveella toimii Oulun lastenkulttuurikeskus.

Yhteyshenkilö medialle sekä tiedotus- ja viestintäasioissa: 
Maaria Rousu, suunnittelija
maaria.rousu(at)ouka.fi
p. 044 703 7546

Valveen väen yhteystietoja löydät kootusti Yhteystiedot-sivulta.

Kulttuuritalo Valveen toimijat, järjestöt ja festivaalit

Oletko tekemässä juttua tai etsitkö haastateltavaa? Kulttuuritalo Valveella työskentelee suuri joukko taiteen ja kulttuurin ammattilaisia, jotka tekevät ja mahdollistavat oululaista taide- ja kulttuurielämää.

Meillä majaileviin toimijoihin, järjestöihin ja festivaaleihin pääset tutustumaan Toimijat-sivun kautta. Voit aina myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää – autamme mielellämme.

Valokuvat ja logot

Yleiskuvia Valveesta löydät kuvagalleriasta (alla, galleriaa täydennetään kevään 2020 aikana).

Mediakuvia kulttuuritalo Valveen ajankohtaisista tapahtumista ja näyttelyistä voi tiedustella ensisijaisesti tapahtuman järjestäjältä sekä tarvittaessa palvelupisteen hoitaja Laura Kärjeltä (linkki avautuu yhteytietoihin).

Kulttuuritalo Valveen logoa voi käyttää annettujen ohjeiden mukaisesti kaikkien yhteistyöprojektien viestinnässä.

Lataa (.svg & .ai) tai tallenna (.png & .pdf) tästä kulttuuritalo Valveen logo käyttöösi:

Valveen logo RGB (.PNG)
Valveen logo RGB (.SVG)
Valveen logo CMYK (.AI)
Valveen logo CMYK (.PDF)

Kuvagalleria

Kuvagalleriaa täydennetään vuoden 2020 aikana. Gallerian kuvat ovat vapaasti median käytettävissä kulttuuritalo Valvetta koskevien juttujen yhteydessä. Kuvien yhteydessä tulee mainita kulttuuritalo Valve sekä kuvaajan nimi, jos se on merkitty kuvan yhteyteen.

Kuvat avautuvat täysikokoisina uuteen välilehteen.

Kuvalinkki mediakuvaan Valve-talosta