Siirry sisältöön
Muraali kulttuuritalo Valveen sisätiloissa.

Digitaaliset kulttuuripalvelut

Oulun kaupungissa kehitetään ja ylläpidetään digitaalisia ratkaisuja tukemaan myös kulttuuripalveluiden saavutettavuutta, näkyvyyttä ja monipuolisuutta.

Tältä sivulta löydät tietoa yleisten kulttuuripalveluiden ja kulttuuritalo Valveen digitalisaatiota tukevasta toiminnasta. Olemme esimerkiksi mukana erilaisissa digitaalisiin kulttuuripalveluihin liittyvissä hankkeissa ja keräämme virtuaalisia kulttuurisisältöjä ValveLiveen (joka oli aktiivinen erityisesti maalis–kesäkuussa 2020).

Digitaaliset kulttuuripalvelut tukevat myös Digitaalinen Oulu -ohjelman toteuttamista. Sen keskeisenä tavoitteena on parantaa Oulun kaupungin palvelujen vaikuttavuutta digitalisaatiota ja dataa hyödyntämällä. Lisäksi tavoitteena on edistää kuntalaisten arjen sujuvuutta elinvoimaa ja viihtyvyyttä.

Tärkeä osa Digitaalinen Oulu -ohjelman tehtäviä ovat palveluiden saavutettavuus ja esteettömyys. Näin varmistetaan, että kaikki Oulun kaupungin tai sen yhteistyössä kehittämät hankkeet huomioivat lain digitaalisten palveluiden tarjoamisesta.

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501