Siirry sisältöön
Ryhmä nuoria iloitsee kädet ilmassa.

Koulujen elokuvaviikko

Koulujen elokuvaviikko tuo kaikkiin Suomen perusasteen kouluihin elokuvaelämyksiä ja tekemistä elokuvataiteen parissa vuosittain lokakuun alussa. Valveen elokuvakoulu koordinoi ja kehittää valtakunnallista elokuvan teemaviikkoa ja elokuvakasvatuksen pedagogista mallia.

Teemaviikon tavoitteena on vakiintua osaksi koulujen arkea toteuttaen samalla jokaisen Suomen perusasteen koululaisen oikeutta saada laadukasta elokuvakasvatusta.

Elokuvaviikon omille sivuille pääset tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Seuraamalla elokuvaviikon Facebook- ja Instagram-tilejä saat ajankohtaista tietoa elokuvaviikosta (linkit avautuvat uuteen välilehteen):
Facebook.com/elokuvaviikko
Instagram.com/elokuvaviikko
#elokuvaviikko

Elokuva kuuluu kouluun!

Elokuvaviikon aikana elokuva kohdataan taiteena, kulttuurina ja kielenä, mikä antaa monipuolisen kuvan elokuvasta ilmiönä uuden perusasteen opetussuunnitelman oppimistavoitteiden mukaisesti. Mukana opetus- ja kulttuuriministeriön ja Oulun kaupungin rahoittamassa hankkeessa ovat Valveen elokuvakoulu, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Koulukino ry ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto (linkit avautuvat uuteen välilehteen). Lisäksi yhteistyötä tehdään useiden elokuvakasvatusalan toimijoiden kanssa.

Lisätietoja Tiia Hyvälältä (linkki avautuu yhteystietoihin)

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501