Siirry sisältöön

Tietoa työpaikoista

Kulttuuritalo Valveella ei ole tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Valve on Oulun kaupungin organisaatio, ja mahdolliset avoimet työpaikat julkaistaan Oulun kaupungin ja Kuntarekryn sivuilla.

Jos haluat lähettää meille avoimen työ- tai harjoitteluhakemuksen, voit toimittaa sen hallinto- ja henkilöstösihteeri Terhi Vesterelvelle: terhi.vesterelve(at)ouka.fi.

Huomaathan, että kulttuuritalo Valveella toimii lukuisia eri taiteen alojen yhdistyksiä ja muita toimijoita, joiden rekrytoinneista löydät tietoa heidän omista kanavistaan.

Kesätyöt ovat haettavissa helmi-maaliskuussa

Kulttuuritalo Valve toimijoineen tarjoaa vuosittain oululaisille, yli 18-vuotiaille opiskelijoille useita Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja. Paikkoja on muun muassa erilaisissa tapahtumissa, kesän festivaaleilla ja leireillä.

Kesätyöharjoittelupaikat löydät BusinessOulun sivuilta. Hakuaika vuonna 2023 oli 30.1.–12.3.2023. Kulttuuritalo Valveen paikat löydät valitsemalla kesätyöharjoittelupaikat toimialoittain, sitten sivistys- ja kulttuuripalvelut ja selaamalla listasta kulttuuritalo Valve -alkuiset paikat.

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501