Siirry sisältöön
23.02.2024

Valveen tanssisalien ja kokoushuoneen varauskäytännöt muuttuvat ma 26.2.

Valveen tilojen varausjärjestelmä päivittyy maanantaina 26.2. Timmi360-järjestelmään. Samalla Valveen tanssisalien ja kokoushuoneen varauskäytännöt muuttuvat.

Jatkossa varaajat rekisteröityvät Timmi360-varausjärjestelmään ja tekevät verkossa varaushakemuksen, joka hyväksytään Valveella. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Käyttäjäksi voi rekisteröityä yhdistyksen tai yrityksen nimissä tai yksityishenkilönä. Muutos helpottaa varaus- ja henkilötietojen käsittelyä, mahdollistaa varaushakemusten tekemisen talon aukioloajan ulkopuolella sekä varausten verkkomaksun. Varauskäytäntö on myös yhdenmukainen Oulun kaupungin liikuntapalveluiden kanssa.  

Varausta tehdessä on syytä jättää 15 min vaihtoväli varausta edeltävään ja varauksen jälkeiseen varattuun aikaan. Jatkossa verkossa varattavien tilojen varausten peruminen onnistuu ilman kustannuksia 72 tuntia (3 vrk) ennen varauksen alkua.  

Muutos koskee toistaiseksi vain Valveen tanssisaleja ja kokoushuonetta, muiden tilojen varauskäytännöt säilyvät ennallaan. Jo aiemmin tehdyt varaukset säilyvät ennallaan.  

Lisätietoja löydät Valveen Timmi-varausjärjestelmän verkkosivuilta.

Lisätietoja ja neuvoja antavat myös Valveen virastomestarit: p. 044 703 7501, virastomestarit.valve(at)ouka.fi 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501