Siirry sisältöön

Timmi-varausjärjestelmä

Kulttuuritalo Valve käyttää varaustoiminnoissa Timmi360-varausjärjestelmää. Rekisteröitymällä Timmin käyttäjäksi voit tehdä varaushakemuksia ja perua yksittäisiä varauksia sähköisesti. Huomioithan, että vaikka sinulla olisi tunnukset esim. Oulun kaupungin liikuntapalveluiden Timmiin, kulttuuripalveluiden Timmin käyttäjäksi tulee rekisteröityä erikseen.

Siirry Timmi-järjestelmään tästä linkistä >>

Huom! Oheinen linkki vie Timmissä kohtaan, jossa kulttuuripalvelut on valittu valmiiksi.

Valveen tiloista Timmin kautta ovat tässä vaiheessa varattavissa tanssiharjoitussalit sekä kokoushuone. Varaushakemuksia varten sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmään. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Käyttäjäksi voi rekisteröityä yhdistyksen tai yrityksen nimissä tai yksityishenkilönä. Ohjeita järjestelmän käyttöön löydät tältä sivulta. 

Lisätietoja ja neuvoja antavat tarvittaessa myös Valveen virastomestarit: p. 044 703 7501, virastomestarit.valve(at)ouka.fi

Voit rekisteröityä yksityishenkilönä tai yhdistyksen tai yrityksen edustajana

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet henkilökohtaisia varauksia tai varauksia esim. rekisteröimättömän ryhmän yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa. Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta noreply@ouka.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi yhdistykseltä tai yritykseltä. Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Yksityishenkilöinä rekisteröityneet voivat laajentaa omia tunnuksiaan myös organisaation yhteyshenkilöksi. Hae tällöin käyttöoikeuksien laajentamista Omat tiedot -osiossa. Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään Kulttuuritalo Valveen varausyksikössä ja käsittelyaika on 1–3 päivää.

Ohjeita Timmin käyttöön

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden sivuille on koottu ohjeita rekisteröitymiseen sekä varausten tekemiseen Timmi-järjestelmässä. Huom! Oheisissa ohjeissa valitaan aluksi palvelukatalogi: liikuntapalvelut, mutta kulttuuritalo Valveen tilojen varaajana valitse kulttuuripalvelut.

Pdf-tiedostomuodossa olevat ohjeet voit myös ladata omalle laitteellesi.

Rekisteröitymisen ohje (avautuu pdf-tiedostoon Oulun kaupungin sivuilla) >>

Varaushakemusten ja varausten perumisen ohje  (avautuu pdf-tiedostoon Oulun kaupungin sivuilla) >>

Ohjeviedot Oulun kaupungin YouTubessa

Rekisteröityminen Timmi-varausjärjestelmään (videolinkki Oulun kaupungin Youtubeen) >>

Varaushakemuksen tekeminen Timmi-varausjärjestelmässä (videolinkki Oulun kaupungin Youtubeen) >>

Oma asiointi ja varausten peruminen (videolinkki Oulun kaupungin Youtubeen) >> 

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501