Siirry sisältöön
29.04.2024

Vielä ehdit mukaan valtakunnalliseen Sanataidefoorumiin la 4.5.

Tulevana lauantaina 4.5. Oulussa järjestetään Lumotut sanat -festivaalin ja Suomen sanataideopetuksen seuran yhteinen Sanataidefoorumi.

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot tuo Ouluun ja kulttuuritalo Valveelle yleisötapahtumien ohessa useita taiteilija- ja asiantuntijavieraita. Lauantaina luvassa on Lumotut sanat -festivaalin ja Suomen sanataideopetuksen seuran järjestämä Sanataidefoorumi, jossa ääneen pääsee iso joukko valtakunnallisesti merkittäviä sanataide- ja lastenkirjallisuusosaajia.

Sanataidefoorumi
La 4.5. klo 10–16
Valvesali, kulttuuritalo Valve
Vapaa pääsy

Kevään Sanataidefoorumissa kuljetaan Kirsi Kunnaksen jalanjäljissä. Kunnaksen rikas runo- ja satuperinne elää ja voi hyvin edelleen: monella meistä on tunnemuisto Tiitiäisestä, Tunteellisesta siilistä ja Kissa Krumeluusta.

Päivän aikana pohditaan, mikä on lastenkirjallisuuden ja sanataiteen paikka ja tila nyky-yhteiskunnassa: Miten lapset, nuoret ja perheet lukevat? Miten sanataidekasvatuksen keinoin voi tukea lapsen ja nuoren tekijyyttä ja osallisuutta? Sanataidefoorumissa ääneen pääsevät monenlaiset lasten- ja nuortenkirjallisuusalan ammattilaiset.

Foorumi on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydät festivaalin verkkosivulta >>

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501