Siirry sisältöön

ValveLive – oululaista kulttuuria verkossa

Tervetuloa ValveLiveen! ValveLive kokoaa yhteen osoitteeseen virtuaaliesityksiä sekä kotisohvalla koettavia kulttuurielämyksiä ja -tekemistä.

Videoita voit seurata myös Youtube-kanavaltamme.

Linkkejä ja vinkkejä -alisivulta löydät kootusti menneiden esitysten, erilaisten kulttuuritallenteiden, elämysten ja tekemisten pariin!


Ajankohtaista ValveLivessä:

Rällä-duon musiikkitervehdyksiä

Osmo Hakosalon ja Anne-Mari Kanniaisen muodostaman Rällä-duon soittamat toivekappaleet ja ikäihmisten tarinat yhdistyvät ValveLivessä Vanhustenviikon kunniaksi julkaistavissa musiikkivideoissa! Rällä-duon musiikkitervehdyksiä -videot julkaistaan maanantaina 4.10.2021, ja ne ovat katsottavissa vuoden ajan julkaisusta.

Videot löydät Youtube-kanavaltamme >>

Viidessä tarinallisessa musiikkivideossa kuullaan ikäihmisiltä kerättyjä toivekappaleita kansanmusiikkiyhtye Rällä-duon esittämänä. Suomalaisten klassikkokappaleiden lisäksi videoilla kerrotaan tarinoita toivekappaleiden takaa. Toivekappaleet ja tarinat on kerätty oululaisissa palvelutaloissa syksyllä 2020. Mukana ovat seuraavat kappaleet: Oi muistatko vielä sen virren, Potkut sain, Orvokkeja äidille, Satumaa sekä Muistoja Karpaateilta.

Projektin taustoista voit lukea lisää artikkelista kulttuuritalo Valveen sivuilla.


 

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501