Siirry sisältöön
07.05.2021

Kulttuuritalo Valveen näyttelyt ja elokuvateatteri avautuvat 10.5.

Koronarajoituksia puretaan Oulussa ensi viikosta alkaen. Kulttuuritalo Valveen näyttelytilat ja Oulun elokuvakeskuksen kirjasto avautuvat, ja elokuvateatteri Studion ohjelmisto käynnistyy ma 10.5.2021 alkaen.

Kulttuuritalo Valve on avoinna yleisölle 10.5. lähtien ma–pe klo 10–20 ja la–su klo 12–19 (helatorstaina 13.5. Valve on suljettuna). Tiloja koskevissa käytännöissä ja aukioloajoissa on poikkeuksia, joten tarkistathan tilakohtaiset tiedot ennen vierailuasi. Huomioithan yleiset turva- ja hygieniaohjeet Valveella vieraillessasi, ja ethän tule tiloihin oireisena.

Päivitämme tiedot ajankohtaisista näyttelyistä ja elokuvista tapahtumakalenteriimme etusivulle mahdollisimman pian. Oulun elokuvakeskuksen Elokuvateatteri Studion ohjelmisto käynnistyy tiistaina 11.5. Christian Petzoldin elokuvalla Undine – Aallotar (Saksa–Ranska 2020). Näyttelyistä avautuvat mm. Pohjoisen valokuvakeskuksen gallerian @massisolationprojectfi -valokuvanäyttely, Sarjakuvagalleria!ssa esillä oleva Aarre – Oulun pohjoismainen sarjakuvakilpailu 2020 -näyttely sekä Hallituskadun Ikkunagalleriaan ja Ojakadun Aulagalleriaan ripustettu Markku Karjalaisen Rivien välistä -näyttely.

Valvegalleriassa on esillä Lumotut sanat -festivaalin oma, päivitetty näyttelytuotanto Unikudelmia, jossa arkipäivisin vierailee päiväkoti- ja koululaisryhmiä mutta joka on avoinna myös yleisölle arkisin klo 16–20 ja viikonloppuisin klo 12–19. Valveen kahvilan näyttelytilassa on lisäksi esillä festivaalin vuoden kuvittaja Jenny Lucanderin Kuvat kertovat -näyttely.

Lämpimästi tervetuloa taas tutustumaan näyttelyihin sekä elokuviin!

Valveella on aiemmin avattu alle 18-vuotiaiden harrastusryhmiin liittyviä tiloja yhdessä tilojen vakiokäyttäjien kanssa, ja sovitut lasten ja nuorten ryhmäharrastukset jatkuvat. Uusia varauksia tanssisaleihin, kokoushuoneeseen tai kädentaitojen tila Kanttiin ei toistaiseksi oteta toukokuulle.

Lisää tietoa poikkeusjärjestelyistä >>

 

 

Takaisin


Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501