Tietoa koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta

Tämä on päivittyvä sivu, johon kokoamme tietoa kulttuuritalo Valveen asiakkaille ja tapahtumakävijöille. 

Information in English >>


17.3.
Ohjeet lippujen palauttamiseen maalis–toukokuun tapahtumien osalta on nyt päivitetty lipunpalautussivulle >>


13.3. klo 14 
Kulttuuritalo Valveen yleisötapahtumat perutaan ja talo suljetaan määräajaksi

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui perjantaina 13.3. ja päätti, että kaikki kaupungin järjestämät tapahtumat, vieraanvaraisuudet ja tilaisuudet, jotka eivät ole välttämättömiä, perutaan toukokuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi (linkki Oulun kaupungin uutiseen). Linjaus perustuu Valtioneuvoston 12.3. antamiin suosituksiin ja koskee myös kulttuuritalo Valveen tiloja ja tapahtumia.

Kulttuuritalo Valveen maalis–toukokuun yleisötapahtumat ja esitykset on peruttu, ja talo suljetaan väliaikaisesti yleisöltä 13.3. klo 19. Tämänhetkisen tiedon mukaan talo on suljettuna toukokuun loppuun saakka.

Tiedotimme jo aiemmin, että Valveen tuottama harrastustoiminta on peruttu kevätkauden osalta. Harrastusryhmille ja talon toimijoille tiedotetaan tilanteesta erikseen.

Seuraamme tilannetta ja viranomaisten tiedottamista aktiivisesti ja tiedotamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa mahdollisista muutoksista tarpeen ja tilanteen mukaan.

 


Valveella asiaa seuraavat ja tilanteesta tiedottavat Arja Huotari, Pauliina Eronen ja Timo Pirttimaa. Olethan yhteydessä heihin, jos sinulla on kysyttävää.

Arja Huotari, kulttuuritalon johtaja, arja.a.huotari(at)ouka.fi, 044 703 7510
Timo Pirttimaa, turvallisuusvastaava, timo.pirttimaa(at)ouka.fi, 044 703 7521
Pauliina Eronen, tuotantopäällikkö, pauliina.eronen(at)ouka.fi, 044 703 7545