Siirry sisältöön

Järjestelyt koronavirusepidemian aikana

Päivitämme tälle sivulle tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista turvallisuusjärjestelyistä kulttuuritalo Valveen asiakkaille ja tapahtumakävijöille. 


Päivitetty 27.9.2021

Kulttuuritalo Valveen ja tilojen aukioloajat löytyvät omalta sivultaan.

Tietoa ajankohtaisista näyttelyistä, elokuvista ja tapahtumista löydät etusivun tapahtumakalenterista

Huomioithan yleiset turva- ja hygieniaohjeet Valveella vieraillessasi:

  • Ethän tule Valveelle oireisena
  • Pidä riittävä turvaväli
  • Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä
  • Yski nenäliinaan tai hihaan
  • Maskin käyttöön liittyvät ajantasaiset ohjeet löydät sivulta ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset

Ajantasaisen tiedon koronatilanteesta sekä Oulun kaupungin tiedotteet löydät Oulun kaupungin korona-sivulta ouka.fi/korona.

Tanssisalien, kokoushuoneen ja kädentaitojen tila Kantin käyttö

Tutustuthan oheisiin toimintaohjeisiin tiloja varatessasi:
Tanssisalien käyttö >
Kokoushuoneen käyttö >
Kädentaitojen tila Kantin käyttö >

Elokuvateatteri Studio

Elokuvateatteri Studion ohjelmisto löytyy Oulun elokuvakeskuksen sivuilta. Studiossa on 45 paikkaa, jotka kaikki ovat käytössä. Henkilökunta avaa salin 15 min ennen näytöstä, jotta jonoja ei synny. Kokonaisuudessaan Oulun elokuvakeskuksen Studion turvallisuusohje löytyy linkin takaa.

Valvesali

Valvesalissa on 178 paikkaa, jotka kaikki ovat lähtökohtaisesti käytössä. Katsomokapasiteetti vaihtelee esityskohtaisesti. Henkilökunta avaa salin 15 min ennen näytöstä, jotta jonoja ei synny.

Valvenäyttämö

Valvenäyttämöllä on enimmillään 60 paikkaa, jotka kaikki ovat käytössä. Katsomokapasiteetti vaihtelee esityskohtaisesti. Henkilökunta avaa salin 15 min ennen näytöstä, jotta jonoja ei synny.

Valveen Lippumyymälä

Lippumyymälän tavoittaa aukioloaikoina puhelimitse numerosta 08 5584 7575. Toivomme, että ostat liput ennakkoon, jolloin myymälään ei synny jonoa. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan. Lippuja voi ostaa myös Ticketmasterin verkkokaupasta.

Virastomestaripalvelut

Virastomestaripalvelut ovat käytettävissä talon aukioloaikoina. Virastomestarin tavoittaa numerosta 044 703 7501. Toivomme, että vältät tarpeetonta fyysistä asiointia neuvontapisteellä. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan. 

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501