Siirry sisältöön
25.02.2020

Lumotut sanat tuo Muumiperheen lauluretki -konsertit Syke-taloon ja Valveelle toukokuussa

Lastenmusiikin legendat Eija Ahvo, Soili Perkiö ja Markus Backman konsertoivat Muumiperheen lauluretki -konserteilla Kiimingin Syke-talolla la 9.5. ja kulttuuritalo Valveella äitienpäivänä su 10.5. Konsertit ovat osa Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkoja, joita vietetään 25.4.–7.6.2020. Festivaalin koko ohjelmisto julkaistaan maaliskuun aikana osoitteessa www.lumotutsanat.fi.

Muumiperheen lauluretki -konsertissa Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen, Pikku-Myy sekä muut Muumilaakson tutut hahmot seikkailevat Tove Janssonin rakastettujen tarinoiden hengessä. Soili Perkiön säveltämät ja Hannele Huovin sanoittamat Muumilaulut vievät kuulijat matkalle Muumilaakson halki.

Eija Ahvo on näyttelijä, laulaja sekä ohjaaja, joka on tehnyt pitkän uran lastenkulttuurin edistäjänä Suomessa. Markus Bäckman on pitkän linjan laulaja ja äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja. Soili Perkiö on rakastettu lasten musiikin säveltäjä, esittäjä ja oppikirjailija. Miltei jokainen suomalaislapsi osaa ainakin yhden Soilin säveltämän laulun! Muumiperheen lauluretki -levy ilmestyi talvella 2014 ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys. Levy valittiin Vuoden lastenlevyksi, ja 2015 se sai EMMA-palkinnon lasten levy -kategoriassa.

Muumiperheen lauluretki
La 9.5. klo 16, Syke-talon Sykesali
Su 10.5. klo 16, kulttuuritalo Valveen Valvesali 
Konsertin kesto: n. 45 min 
Liput: 10 € Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä sekä Ticketmasterista

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501