Siirry sisältöön
03.02.2020

Lasten kulttuurikaupunki Oululta koottua tietoa kulttuuritapahtumista lapsiperheille

Lasten kulttuurikaupunki Oulu -kokonaisuuden kautta välitetään koottua tietoa kulttuuritapahtumista lapsiperheille.

Oulu on lasten kulttuurikaupunki: kaupungissa on jokaisena viikonloppuna kulttuuritekemistä lapsiperheille. Helmi–toukokuun tarjontaa on koottu Lasten kulttuurikaupunki Oulun kausiesitteeseen, joka on julkaistu tuttuun tapaan printtinä ja jota on jaossa mm. kaupungin kulttuurilaitoksissa sekä kirjastoissa. Esitteessä on keskiössä viikonlopputakuun tapahtumapoiminnat. Kattavammin ajankohtaisia tapahtumia ja toimintaa nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookissa www.facebook.com/lastenkulttuurioulu.

Lisätietoa Lasten kulttuurikaupunki Oulu -kokonaisuudesta sekä kevätkauden viikonloppupoiminnoista löytyy verkkosivuilta www.lastenkulttuurioulu.fiTapahtumapoiminnoissa on mukana niin monipuolisia esityksiä, tapahtuma- ja teemapäiviä kuin festivaalejakin. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja monet niistä myös maksuttomia.

Tapahtumapoimintojen lisäksi www- ja Facebook-sivuilta löytyy vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista sekä taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501