09.01.2020

Elokuvakoulun kevätkauden ryhmissä tilaa uusille harrastajille

Seuraava elokuvan mestariteos voi olla juuri sinun tekemäsi! Valveen elokuvakoulu järjestää elokuvaklubeja 7 – 19 vuotiaille. Näytelmäelokuvien tekemistä voi harrastaa keskiviikkoisin tai torstaisin Pikselissä (10-12 -vuotiaat), maanantaisin Kipinässä (13-15 -vuotiaat) tai tiistaisin Kolinassa (16-19 -vuotiaat). 

Elokuvakoulun animaatioklubeissa valmistetaan animaatioita muovailuvahasta, kartongista, legoista tai ihan mistä vaan. Kaikki on mahdollista animaation keinoin! Animaatioiden tekemistä voi harrastaa Animaatioklubi Vilinässä torstaisin (7-9 -vuotiaat), keskiviikkoisin (10-12 -vuotiaat) ja maanantaisin (13-15 -vuotiaat). Elokuvakoululla on lisäksi erityislasten ja -nuorten Tuhatta ja sataa -animaatiokerho, joka kokoontuu lauantaisin. 

Mukaan toimintaan pääsee vaikka aiempaa kokemusta tekemisestä ei olisikaan. Elokuvakoulun harrastajien valmistamia elokuvia on esitetty maailmanlaajuisesti eri festivaaleilla. Harrastajat ovat myös itse päässeet vierailemaan festivaaleilla edustamassa omia elokuviaan. Tarkemmat tiedot ja ajankohdat löydät ilmoittautumissivulta. 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia