Siirry sisältöön
23.11.2019

Flow-sirkuksen esityssarjassa nähdään syyskauden päätteeksi kaksi huippuvierasta

Oululaisen Flow Productionsin tuottamassa Flow-sirkuksen esityssarjassa nähdään syyskauden päätteeksi kaksi huippuvierasta: Circo Aereon Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show ja ranskalaisen Les Rois Vagabondsin Konsertto kahdelle klovnille. Molemmat teokset nähdään kulttuuritalo Valveen Valvesalissa.

Virtuoosimaisen näyttelijä-miimikko Marc Gassot´n tähdittämä Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show esitetään Valvesalissa kuusi kertaa 26.–30.11. Teos on hauska, taidokas ja hiukan häiriintynyt esitys jännityksestä ja pelosta. Esitys kunnioittaa perinteistä sirkusta maustaen sitä Gassot’n virtuoosimaisella mimiikalla ja kauhuelokuvista tutulla splätterillä. Klovneriaa, hämmästyttävää taikuutta ja miimistä eläintenkesytystä sisältävän teoksen katsojina viihtyvät niin nuoret kuin aikuiset. Elokuvallisesta musiikista vastaa Karl Sinkkosen yhden miehen sirkusorkesteri. Juho Rahijärven maalauksellinen valosuunnittelu yhdessä Kati Mantereen lavastuksen ja puvustuksen kanssa luovat tilaan taianomaista menneen maailman tunnelmaa. Teoksen on ohjannut Sanna Silvennoinen. Teos sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Joulukuussa 9.–11.12. Valvesalissa vieraileva Igor Sellemin ja Julia Moa Caprezin toteuttama teos Konsertto kahdelle klovnille yhdistää miimiä, akrobatiaa ja musiikkia. Ohjelmistossa on Vivaldia, Straussia ja Bachia, mutta muusikoina on kaksi klovnia. The Rois Vagabonds puhuu universaalia kieltä. Esitys hämmästyttää, liikuttaa ja huvittaa – se lumoaa niin vanhat kuin nuoret. Teos on saanut ensi-iltansa vuonna 2010 ja sitä on esitetty jo yli 600 kertaa eri puolilla maailmaa.  Vuonna 2013 se palkittiin yleisöpalkinnolla Avignonin Off-festivaaleilla. Teos sopii aikuisille ja yli 8-vuotiaille.

Liput näytöksiin kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä tai www.ticketmaster.fi

Lisätietoja: 
www.flowprod.fi

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501