Siirry sisältöön
15.08.2019

Flow-sirkuksen syyskausi käynnistyy ranskalaisella Flaque-teoksella

Flow-sirkus käynnistää seitsemännen nykysirkuksen näytäntökautensa esittämällä Oulun juhlaviikoilla ranskalaisen Defracto -nykysirkusryhmän teoksen Flaque.

Flaque on herkullinen yhdistelmä jongleerausta, tanssia ja fyysistä teatteria, johon on sekoitettu aimoannos slap stick -komediaa. Esiintyjien rennot mutta tarkat liikkeet ovat sarjakuvamaisia eikä katsoja aina tiedä, liikuttaako esiintyjä palloa vai pallo esiintyjää. Varmaa kuitenkin on, että tässä esityksessä ihmiset tippuvat useammin kuin pallot.

Defracto -ryhmän tuoreessa, rouheassa, taiturillisessa ja riemastuttavassa teoksessa esiintyvät muusikko David Maillard sekä jongleeraajat Eric Longequel ja Guillaume Martinet. Teos on palkittu vuonna 2015 parhaan sirkusesityksen palkinnolla Valladolidin kansainvälisellä festivaalilla Espanjassa.

Flow Productions järjestää vierailun yhteistyössä kulttuuritalo Valveen, Oulun juhlaviikkojen ja Institut Francais de Finlanden kanssa.

Flow-sirkus on Flow Productionin toteuttama nykysirkuksen esityssarja. Kaudella 2019–20 esityssarja on mukana myös Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondetin rahoittamassa ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton koordinoimassa Taidetestaajat-suurhankkeessa, joka tarjoaa laadukkaita taidevierailuja kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille. Flow-sirkuksen esityssarjaa saapuu katsomaan Valveelle kauden aikana noin 2000 kahdeksasluokkalaista.

FLOW-SIRKUS ESITTÄÄ: Flaque
Kulttuuritalo Valveen Valvesalissa ke 28.8. klo 19, to–pe 29.–30.8. klo 11 ja la 31.8. klo 19
Liput: 25/20 € Valveen lippumyymälästä ja www.ticketmaster.fi (+palvelumaksu)

Teos on suunnattu aikuisille, nuorille ja yli 7–vuotiaille lapsille.
www.flowprod.fi

 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501