Siirry sisältöön
30.03.2022

Hyvinvoin­ti­palvelut pyytää kulttuu­ri­toi­mi­joilta tarjouksia kulttuu­ri­toi­minnasta 

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut pyytää alueen kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista tai muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle. Tarjoukset tulee lähettää 29.4.2022 mennessä.

Tarjousten perusteella kaupungin hyvinvointi- ja kulttuuripalvelujen yhteinen työryhmä kokoaa ohjelmatarjonnasta Kulttuuritarjottimen toukokuun loppuun mennessä. Kulttuuritarjottimelta hoiva- ja hoitoyksiköt voivat valita heille sopivaa kulttuuritoimintaa ja hakea sen ostamiseen lahjoitusrahastoavustusta elokuussa.

Kulttuuritarjotin kootaan nyt toista kertaa. Kulttuuritarjottimen tarkoituksena on, että alueen kulttuurin tekijät ja hoivayksiköt löytävät paremmin toisensa. 

Kulttuuria hoiva- ja hoitokotien asukkaille

Tarjottava kulttuuritoiminta voi olla  esittävää taidetta (esimerkiksi tanssi, musiikki, teatteri, sirkus, sanataide) , yhteisötaidetta (esimerkiksi työpajat, soveltava ja kuntouttava taidetoiminta)  tai muuta taidetoimintaa (esimerkiksi opastus kulttuurikohteessa, luontotaide). 

Kohderyhmänä ovat Oulun kaupungin alueella toimivien hoiva- ja hoitoyksiköiden asukkaat ja asiakkaat. Näitä yksiköitä ovat esimerkiksi ikäihmisten hoiva- ja palvelukodit sekä vammaisten, kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköt. 

Oulun kaupunki myöntää lahjoitusrahastoavustusta hyvinvointipalvelujen asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaan toimintaan. Avustuksella kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt voivat ostaa kulttuuripalveluja asiakkailleen. Avustuksesta päättää hyvinvointijohtaja. Kulttuuripalvelut ostetaan Kulttuuritarjottimelta.

Lisätietoa sekä hakulomake löytyy Oulun kaupungin sivuilta >>

Takaisin


Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501