Siirry sisältöön
27.09.2021

Hieta huhuilee, saari supattaa -taideprojektin päätösiltaa vietetään 1.10.

Hieta huhuilee, saari supattaa - kaupunginosataiteilijahankkeessa on aistittu Hietasaaren alkavaa kesää ja syksyä monenlaisissa taidetyöpajoissa. Nyt juhlitaan syksyn hämärää ja pimeää sytyttämällä lyhtyjä ja valoja Holstinpuistoon. Kaupunkilaisia kutsutaan kokemaan valoja pimenevässä lähimetsässä; puistoon voi tulla katselemaan, kuljeskelemaan, pötköttelemään riippumatossa tai tanssimaan kansainvälisenä heijastinpäivänä perjantaina 1.10.2021.

Kaikille avoin ja maksuton ohjelma:

Klo 18–21 Lyhtyriipunnat
Äkkilähtö rentoutumaan hämärän metsän katveeseen, riippumattoon lyhtyjen valoon.

Klo 21–22 Pimeä Hiljainen Metsädisco
Tanssitaan kuunnellen yhteistä soittolistaa kuulokkeista heijastimiin ja valosarjoihin pukeutuneina. Ilmoittaudu mukaan Pimeään Hiljaiseen Metsädiscoon työryhmän verkkosivuilla

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia suosituksia mm. ryhmäkoosta ja turvaväleistä. Tulethan paikalle vain terveenä. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtuman toteuttaa Lempeä Kontio Lehdossa -työryhmä, johon kuuluvat sirkustaiteilija ja klovni Katja Lehtola, valokuvaaja ja valokuvataiteilija Pirjo Lempeä sekä kuvataiteilija Riikka Kontio. Hieta huhuilee, saari supattaa -projekti on osa Valveen kaupunginosataiteilijahanketta. 

Hieta huhuilee, saari supattaa on myös Facebookissa.

 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501