Siirry sisältöön
16.06.2021

Oulun puistopiknikit käynnistyvät 30.6.!

Oulun kaupungin kesäisten puistopiknikien ohjelma on valmis. Puistopiknikit levittäytyvät eri puolille kaupunkia, mutta keskeisenä tapahtumapaikkana on jälleen Hollihaan puistossa sijaitseva Hollilava. Puistopiknikejä on yhteensä 22 ja ne jakautuvat aikavälille 30.6.–22.8.2021.

“Olen erittäin tyytyväinen tulevaan ohjelmistoon, tiedossahan on puistopiknikien superkesä. Ohjelmaa on mukana enemmän kuin koskaan. Poikkeuksellisen vuoden jälkeen on upeaa päästä tarjoamaan kulttuurikokemuksia ihmisille livenä”, tuotantovastaava Inka Koutaniemi iloitsee.

Oulun kaupunki sai lähes 70 puistopiknikhakemusta, joissa ohjelmaan ehdotettiin muun muassa musiikkia, tanssia, teatteria ja sirkusta. Eri taidelajien laaja kirjo näkyy myös ohjelmistoon valituissa piknikeissä.

Tänä kesänä puistopiknikeihin voit törmätä Oulun keskustan puistoissa ja alikuluissa, Nallikarin uimarannalla, Koitelin koskilla, Äimäraution siirtolapuutarhalla, Oulunsalon kotiseutumuseolla, Kiimingin Syke-talolla, Pikisaaren Kelluvalla Lavalla ja Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa. Yleisölle avoimien piknikien lisäksi viime vuoden tapaan toteutetaan kohdennettuja esityksiä muun muassa hoivakodeissa.

Puistopiknikit järjestetään yleisölle turvallisissa ympäristöissä, joissa esityksistä voi nauttia väljästi oleskellen omassa porukassa. Tilannetta seurataan jatkuvasti, joten ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia.

Ohjelmatiedot löytyvät Puistopiknikien sivulta. Oulun puistopiknikit löytyvät myös sosiaalisen median kanavista, joita seuraamalla saa viimeisimmät tiedot tapahtumista:
Oulun Puistopiknikit Facebookissa >>
Oulun Puistopiknikit Instagramissa >>

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501