Siirry sisältöön
11.05.2021

Hyvinvoin­ti­palvelut pyytää kulttuu­ri­toi­mi­joilta tarjouksia ensi syksylle

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut pyytää alueen kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista tai muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle.

Tarjottava toiminta voi olla esittävää taidetta (esimerkiksi tanssi, musiikki, teatteri, sirkus, sanataide), yhteisötaidetta (esimerkiksi työpajat, soveltava ja kuntouttava taidetoiminta) tai muuta taidetoimintaa (esimerkiksi opastus kulttuurikohteessa, luontotaide). Tarjous tulee lähettää 31.5.2021 mennessä. 

Kohderyhmänä ovat Oulun kaupungin alueella toimivat hoiva- ja hoitoyksiköt eli esimerkiksi ikäihmisten hoiva- ja palvelukodit sekä erityispalveluiden eli vammaisten, kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköt. 

Lisätietoja Kulttuuritarjottimesta sekä hakulomakkeen löydät Oulun kaupungin sivulta >>

Valituista koostetaan Kulttuuritarjotin 

Tarjousten perusteella kaupungin hyvinvointipalvelujen ja kulttuuripalvelujen yhteinen työryhmä kokoaa ohjelmatarjonnasta Kulttuuritarjottimen kesäkuun loppuun mennessä.  

Kulttuuritarjottimelta hoiva- ja hoitoyksiköt voivat valita heille sopivaa kulttuuritoimintaa ja hakea sen ostamiseen lahjoitusrahastoavustusta elokuussa. Avustuksesta päättää hyvinvointijohtaja.

Oulun kaupunki myöntää lahjoitusrahastoavustusta hyvinvointipalveluiden asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaan toimintaan. Avustuksella kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt voivat ostaa kulttuuripalveluja asiakkailleen. Tavoitteena on edistää hyvinvointipalveluiden asiakkaiden kulttuuristen oikeuksien yhdenvertaista toteutumista ja parantaa heidän elämänlaatuaan taiteen keinoin.  

Kulttuuritarjottimen tarkoituksena on, että alueen kulttuurin tekijät ja hoivayksiköt löytävät paremmin toisensa. 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501