Siirry sisältöön

Elokuvakoulun yhteistyökuvioita

Valveen elokuvakoulu on mukana useissa hankkeissa yhteistyökumppanina eri toimijoiden kanssa. Tavallisesti elokuvakoulun roolina on toimia elokuvakasvatuksen asiantuntijana, jolloin tehtäviin kuuluvat mm. kokonaisuuksien sisällön suunnittelu, opetus, uusien menetelmien kehittäminen sekä lasten ja nuorten osallisuuden parantaminen.

Valveen elokuvakoulu tekee yhteistyötä kansallisten elokuva- ja mediakasvatuksen toimijoiden kanssa. Yhteistyön yhtenä tuloksena on syntynyt valtakunnallinen Koulujen elokuvaviikko. Elokuvakoulu on Mediakasvatusseura ry:n yhteisöjäsen ja toimii sekä mediakasvatuksen että elokuvakasvatuksen valtakunnallisissa verkostoissa.

Moniammatillinen yhteistyö mahdollistaa liikkuvan kuvan yhdistämisen ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti erilaisiin toimintaympäristöihin. Elokuvakoulu levittäytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelle: kansainvälinen yhteistyö tuo mm. aasialaisia leirikouluryhmiä Valveelle. Lisäksi kansainvälisen verkoston avulla elokuvakoulun harrastajat pääsevät ajoittain myös edustamaan tekemiään elokuvia maailmalle.

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501