Siirry sisältöön

Lasten kulttuurikaupunki Oulu

Oulu lupaa lapsille! Oululaiset lastenkulttuurin tekijät – kaupungin kulttuurilaitokset, useat festivaalit ja kolmannen sektorin toimijat – lupaavat yhdessä, että Oulussa on tarjolla laadukasta lastenkulttuuria joka viikonloppu. Lasten kulttuurikaupunki Oulu -yhteisviestintäkokonaisuus nostaa esiin viikonloppujen ohjelmaa, kuten tapahtumia, esityksiä, työpajoja ja näyttelyitä. Kokonaisuutta koordinoidaan Oulun lastenkulttuurikeskuksessa.

Lasten kulttuurikaupunki Oulun verkkosivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen) löytyy tapahtumapoimintojen lisäksi vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista. Ajankohtaisista tapahtumista löytyy kattavasti tietoa myös Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebook-sivulta (linkki avautuu uuteen välilehteen). – Tutustu kokonaisuuteen sen omilla sivuilla! 

Lastenkulttuurioulu.fi 
Facebook.com/lastenkulttuurioulu 

#lastenkulttuurioulu
#lastenkulttuurikaupunkioulu

Lisätietoja Maaria Rousulta tai Katri Tenetziltä (linkit avautuvat yhteystietoihin)

Lasten kulttuurikaupunki Oulun kausiesite julkaistaan kaksi kertaa vuodessa: tammi-helmikuussa ja syyskuussa. Esitettä on jaossa muun muassa kulttuuritalo Valveella sekä kirjastoissa.