Siirry sisältöön

Työpajat ja kurssit kansainvälisille ryhmille

Suomalaiseen opetus- ja koulujärjestelmään saavutaan tutustumaan Suomen rajojen ulkopuolelta. Ouluun tulee ryhmiä erityisesti Aasiasta, useimmiten Kiinasta ja Japanista. Yksi Oulun tarjoamista kohteista on elokuvakoulun työpajat.

Valveen elokuvakoulu tarjoaa lapsille ja nuorille suunnattuja sisältöjä, jotka voivat olla osana heidän leirikouluohjelmaansa tai muuta vierailua. Vieraiijat voivat olla myös opettajia tai muita opetusalan asiantuntijoita. Elokuvakoulun sisältöjä markkinoidaan ja esitellään myös aasialaisille matkanjärjestäjille. Suosittuja sisältöjä ovat animaatioiden ja näytelmäelokuvien tekeminen. Sisällöt voidaan toteuttaa myös sekaryhmille, jolloin mukana on myös paikallisia lapsia ja nuoria.

Paikallisesti ja alueellisesti yhteistyötä tehdään BusinessOulun, VisitOulun sekä Suomessa toimivien matkanjärjestäjien, kuten Luominen, FinnOppi, Arctic China ja Helea kanssa.

"Best course ever to meet the ITC & Nature Balance in school sessions. A "must to" course to improve ITC skills and nature inclusion in school."

 

<< Palaa takaisin Timanttista yhteistyötä – Elokuvakoulun yhteistyökuvioita

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501