Siirry sisältöön

Tietoa lippujen varaamisesta ja maksuvälineistä

Lippujen varaaminen

Voit varata lippuja Valveen lippumyymälästä puhelimitse numerosta 08 5584 7575 lippumyymälän aukioloaikoina. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, ellei tapahtumajärjestäjä ole määritellyt lunastukselle aikaisempaa aikaa.

Pyörätuolipaikkoja varatessa pyydämme olemaan yhteydessä Valveen lippumyymälään.

Maksuvälineet

Valveen lippumyymälässä maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, SmartumPay-kulttuurietu, ePassi-kulttuurietu, Edenred-kulttuurietu maksukortilla ja käteinen.

Huomioithan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, lippujen maksaminen esimerkiksi ystäville tai perheenjäsenille ei ole niillä mahdollista. Henkilöllisyys todistettava pyydettäessä.

Smartum paperisten liikunta- ja kulttuuriseteleiden vastaanotto päättyy Oulun kaupungin toimipisteissä 31.12.2022 jälkeen.
Smartum Oy:n paperiset liikuntasetelit ja liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä Oulun kaupungin toimipisteissä vuoden 2022 loppuun saakka.
Smartumin maksuvälineistä SmartumPay-mobiilisovellus käy edelleen myös ensi vuonna kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen ja toivommekin yritysten siirtyvän käyttämään paperisten liikunta- ja kulttuuriseteleiden sijaan jatkossa Smartumin sähköisiä liikunta- ja kulttuurietuja.

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501