Siirry sisältöön

Olemme mukana Kaikukortti-verkostossa

Kulttuuritalo Valve on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Mikäli sinulla on Kaikukortti, voit lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi. Voit myös hankkia lipun perheeseesi kuuluvalle alle 18-vuotiaalle lapselle samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. 

Kaikukortin piiriin kuuluviin Valveen tapahtumiin (linkki avautuu tapahtumakalenteriin) voit lunastaa lippusi Valveen lippumyymälästä ilman toimituskuluja. Ticketmasterin lippukaupoista lunastettaessa Kaikukortin haltijoilta veloitetaan palvelumaksu vaikka itse pääsylippu on maksuton. Kaikukortti-paikkoja on rajattu määrä. Ilmoitathan varausta tai ostosta tehdessäsi Kaikukorttisi numeron ja varauduthan lisäksi näyttämään Kaikukorttiasi paikan päällä.

Esityksen lipunmyyntitietojen yhteydessä on maininta "Esityksessä käy Kaikukortti", mikäli kyseiseen esitykseen on mahdollista lunastaa lippuja Kaikukortilla.

Kaikukortin logo

Lisätietoja Kaikukortista Oulun kaupungin Kaikukortti-sivuilta(Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Ajankohtaista tietoa Kaikukortti-toiminnasta ja -tapahtumista saat myös seuraamalla Oulun Kaikukortti -sivua Facebookissa. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Yhteydenotot tarvittaessa: kaikukortti(at)ouka.fi

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501