Siirry sisältöön

Hieta huhuilee – saari supattaa -taidetyöpajat Hietasaaressa

Hieta huhuilee, saari supattaa -kaupunginosataiteilijahankkeessa on aistittu Hietasaaren alkavaa kesää ja syksyä monenlaisissa taidetyöpajoissa. 

Projekti on mahdollistanut kesän ja alkusyksyn aikana 14.–18.6. ja  30.8.–2.9. elämyksellisiä taide- ja luontokokemuksia niin Hietasaaren asukkaille, matkailijoille kuin ohikulkijoillekin. Osallistujille maksuttomissa työpajoissa on päässyt mm. tutkimaan luontoa klovnin avoimella katseella, vedostamaan syanotypiakuvia, rentoilemaan riippumattoon sekä kertomaan itselleen tärkeän viestin taideteolla. Lisäksi järjestettyjen tapahtumaviikkojen yhteydessä on järjestetty Taidepiknik ja Hiljainen Metsädisco. 

Syksyn hämärää ja pimeää juhlittiin sytyttämällä lyhtyjä ja valoja Holstinpuistoon, jonne kaupunkilaisia kutsuttiin kokemaan valoja pimenevässä lähimetsässä. Puistoon oli mahdollista tulla katselemaan, kuljeskelemaan, pötköttelemään riippumatossa sekä tanssimaan kansainvälisenä heijastinpäivänä 1.10.2021. Ohjelmassa oli tunnelmalliset Lyhtyriipunnat sekä Pimeä Hiljainen Metsädisco, jossa tanssittiin joko korvanapeista yhdessä kerätyn soittolistan tahdissa tai vaikkapa syystuulta kuunnellen.

Lisätietoja projektista löydät työryhmän www-sivulta. 

Hieta huhuilee, saari supattaa on myös Facebookissa – ota sivu seurantaan!

Tapahtuman toteutti Lempeä Kontio Lehdossa – työryhmä:
Katja Lehtola, sirkustaiteilija ja -opettaja, klovni
Pirjo Lempeä, valokuvaaja, valokuvataiteilija, syanotypisti
Riikka Kontio, kuvataiteilija

 

<< Palaa takaisin Kaupunginosataiteilija-hankkeen etusivulle

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501