Siirry sisältöön

Hieta huhuilee – saari supattaa -taidetyöpajat Hietasaaressa

Hieta huhuilee, saari supattaa kutsuu oululaisia aistimaan saaren alkavaa kesää taidetyöpajoihin Hietasaaren Holstinpuistossa 14.–18.6.2021. Elämyksellisiä taide- ja luontokokemuksia on mahdollista kokea sekä hyvin matalalla kynnyksellä että sitoutuneemmin: Hieta huhuilee asukkaille, matkailijoille ja ohikulkijoille. Suurimpaan osaan pajoista voi osallistua esteettömästi, ja toimintaa on tarjolla kaikenikäisille.

Osallistujille maksuttomissa työpajoissa aistitaan saaren heräilevää kesää mm. riippumatossa keinuen, klovnin avoimella katseella tai vaikka syanotypiakuvia vedostamalla. Ympäristötaidepajassa osallistuja voi kertoa itselleen tärkeän viestin taideteolla. Hiljaisessa metsädiscossa tanssitaan joko korvanapeista yhdessä kerätyn soittolistan mukaan tai vaikka linnunlaulua kuunnellen. Elo–syyskuussa 2021 saaressa tavataan vielä loppukesän tunnelmissa

Ohjelman ja lisätietoja löydät tapahtuman www-sivulta. Sivulla julkaistaan 1.6.2021 myös ilmoittautuminen ja tarkemmat aikataulut sekä pajakuvaukset.

Hieta huhuilee, saari supattaa on myös Facebookissa – ota sivu seurantaan!

Tapahtuman toteuttaa Lempeä Kontio Lehdossa – työryhmä:
Katja Lehtola, sirkustaiteilija ja -opettaja, klovni
Pirjo Lempeä, valokuvaaja, valokuvataiteilija, syanotypisti
Riikka Kontio, kuvataiteilija

 

<< Palaa takaisin Kaupunginosataiteilija-hankkeen etusivulle

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501