Siirry sisältöön

Kestävä Kaijonharju -hanke

Oulun kaupungin Kestävä Kaijonharju -hankekokonaisuus on osa Ympäristöministeriön koordinoimaa Lähiöohjelmaa, jonka tavoitteena on edistää lähiöiden hyvinvointia ja vetovoimaisuutta ympäri Suomea.

Lähiöohjelman näkyvimpiä toimenpiteitä ovat alueen fyysiseen ympäristöön kohdistuvat investoinnit ja parannukset. Hankekokonaisuuteen kuuluu myös joukko pienempiä toimenpiteitä, joilla pyritään elävöittämään aluetta mm. tapahtumilla ja kulttuurilla. Tärkeä osa hanketta on asukkaiden osallistaminen mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Osana hanketta Kaijonharjuun on perustettu myös yhteisötila Kaijontupa. Tila on avoinna kävijöille kahtena päivänä viikossa ja muina aikoina varattavissa ilmaiseksi yksityishenkilöiden ja yhteisöjen käyttöön. Yhteisötila soveltuu moniin tarkoituksiin, kuten etätyöhuoneeksi, tapahtumatilaksi tai vapaa-ajan viettopaikaksi. Kaijontuvalla on mahdollisuus myös tutustua alueen kehityssuunnitelmiin sekä esittää toiveita tai palautetta Kestävä Kaijonharju -hankkeen työntekijöille.

Lisää tietoa löydät täältä:

Kestävä Kaijonharju Oulun kaupungin verkkosivuilla >>

Kaijontupa Valveen verkkosivuilla >>

 

 

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501