Siirry sisältöön

Sanataideohjaajakoulutus Lumo

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Haluaisitko kuulla sanataidekasvatuksen uusista menetelmistä ja mahdollisuuksista ja kokeilla niitä itse? Haaveiletko, että voisit jutella sanataideunelmista ja ­-kokemuksista toisten kanssa?

Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokoontuu 1–2 koulutusviikonloppuna lukukaudessa. Väljärytmisen koulutuksen tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan tekijöiden kanssa. Lumossa tutustutaan sanataidekasvatuksen tuoreisiin innovaatioihin, kohdataan kirjailija- ja kouluttajavieraita, tehdään ja kokeillaan itse.

Huippusuosittu Lumo-koulutus järjestetään vuosina 2024–2026 jo yhdeksättä kertaa, ja se toteutetaan pääosin uusin sisällöin. 

Avausviikonloppuna 3. - 4.5.2024 koulutuksessa sukelletaan Lumotut sanat - lasten ja nuorten sanataideviikkojen tunnelmiin. Lumon pääkouluttajina toimivat Oulun lastenkulttuurikeskuksen vastaavat sanataideopettajat Anna Anttonen ja Kati Inkala.

Kaksivuotisen Lumo-koulutuksen kokonaishinta on 100 euroa ja mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Ilmoittautuminen avautuu 9.4.2024 klo 9 osoitteessa www.lumotutsanat.fi.

 

<< Palaa takaisin Koulutukset ja oppimateriaalit – Sanataidekoulutukset

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501