Elokuvakoulun harrastusryhmät

Elokuvakoulun ryhmissä 7–20-vuotiaat voivat harrastaa elokuvaa ja tutustua elokuvan maailmaan. Kerhoissa elokuvaan perehdytään sekä tekemisen että katsomisen kautta. Tervetuloa elokuvaharrastuksen pariin!

Tarkemmat tiedot ja ajankohdat löydät ilmoittautumisjärjestelmästä >> (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Elokuvan taikaa 10–20-vuotiaille

Seuraava elokuvan mestariteos voi olla juuri sinun tekemäsi! Valveen elokuvakoulu järjestää näytelmäelokuvaan keskittyviä elokuvaklubeja 10–20-vuotiaille. Elokuvien tekemistä voi harrastaa keskiviikkoisin tai torstaisin Pikselissä (10–12-vuotiaat), maanantaisin Kipinässä (13–15-vuotiaat) tai tiistaisin Kolinassa (16–20-vuotiaat). Mukaan toimintaan pääsee vaikka aiempaa kokemusta tekemisestä ei olisikaan. Elokuvakoulun harrastajien valmistamia elokuvia on esitetty maailmanlaajuisesti eri festivaaleilla. Harrastajat ovat myös itse päässeet vierailemaan festivaaleilla edustamassa omia elokuviaan. 

Animaation taikaa 7–12-vuotiaille sekä erityislapsille

Elokuvakoulun animaatioklubeissa valmistetaan animaatioita muovailuvahasta, kartongista, legoista tai ihan mistä vaan. Kaikki on mahdollista animaation keinoin! Animaatioiden tekemistä voi harrastaa Animaatioklubi Vilinässä kolmessa eri ryhmässä: torstaisin kokoontuvat 7–9-vuotiaat ja keskiviikkoisin 10–12-vuotiaat. Elokuvakoululla on lisäksi erityislasten ja -nuorten Tuhatta ja sataa -animaatiokerho, joka kokoontuu lauantaisin.

Elokuvaryhmiin ilmoittautuminen

Elokuvakoulun ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmässä (linkki avautuu uuteen välilehteen). Kevätkausi käynnistyy tammikuun lopussa ja syyskausi elokuun lopussa. Jatkoilmoittautuminen käynnistyy aina kauden päätyttyä. Uudet harrastajat voivat ilmoittautua joulu-tammikuussa (kevätkausi) ja kesä-elokuussa (syyskausi). Syyskauden uusien harrastajien ilmoittautuminen käynnistyy 1.6. klo 9.00.