Siirry sisältöön

Olet tässä – yhteisöllinen taideprojekti

Minna ja Tuomo Kangasmaan Olet tässä – yhteisöllinen taideprojekti (syyskuu 2020–joulukuu 2021) on taiteellinen tutkimus Pikisaaren kaupunginosasta, sen nykyisyydestä ja historiasta.

Olet tässä -projekti toteutetaan Pikisaaressa yhdessä asukkaiden ja alueella vaikuttavien toimijoiden kanssa. Sen myötä Pikisaaren kaupunginosasta valmistuu taiteilijakirja, joka on osallistujien yhteistaideteos ja tulee esille näyttelyyn projektin lopuksi. 

Projekti alkaa 21.9.2020 ja kestää joulukuuhun 2021 saakka. Tuona aikana järjestetään joka kuukausi kaksi tapahtumapäivää.

Olet tässä -projekti käsittelee ihmisen toimintaa osana fyysistä, sosiaalista ja kulttuurista ympäristöä. Kantavana ajatuksena on osallistujien henkilökohtainen suhde ympäristöönsä; tutkimuskohteena ovat niin yksilölle, perheelle kuin paikallisyhteisöllekin merkitykselliset paikat, tapahtumat ja tarinat. Projekti tuottaa taiteilijakirjan muodossa aikalaiskuvaa ihmisestä osana ympäristöä ja yhteisöä – eräänlaista arjen historiaa.

Olet tässä -projektin toteutuspaikkana on Art Hub Pikisaari (Pikisaarentie 8), joka on Minna ja Tuomo Kangasmaan ylläpitämä uusi taiteen projektitila Pikisaaressa. 
Lisätietoja löytyy Art Hub Pikisaaren Facebook-sivulta.

 

<< Palaa takaisin Kaupunginosataiteilija-hankkeen etusivulle

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501