Ajankohtaista elokuvakoulussa:
Ilmoittautuminen elokuvakoulun viikkoryhmiin on käynnissä

Valveen elokuvakoulu

Elokuva kuuluu kaikille! Se on tapa kertoa tarinoita: pieniä ja suuria, tosia ja kuviteltuja, opettavaisia ja viihdyttäviä. Elokuvanteon ei tarvitse olla hankalaa - kursseillamme syntyy juonellisia elokuvia jopa kolmessa tunnissa. Ilmoittaudu mukaan!

Valveen elokuvakoulu auttaa sinut vauhtiin omien videoiden tekemisessä, olitpa sitten nuori tai vanha, koululainen, harrastaja tai opettaja. Tutustu oppimateriaaleihimme, lue lisää toiminnastamme, katso esimerkkejä ja kesytä liikkuva kuva!

Valveen elokuvakoulu sijaitsee kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Näkyvintä toimintaamme ovat koululaisten elokuvatyöpajat ja opettajien täydennyskoulutukset ympäri Suomea sekä vuosittainen valtakunnallinen Oskari-kilpailu. Videopajan editointi- ja studiotilat Valveella ovat kaikkien käytettävissä.

Kuulumme valtakunnalliseen Lastenkulttuurikeskusten verkostoon, jossa tehtävämme on kehittää lasten ja nuorten elokuvakulttuuria. Teemme ahkerasti yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa. Kaipaatko lisää tietoa? Kysy rohkeasti.