JUURI NYT:

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnissä

Ilmoittaudu musiikkivideofestivaalin maksuttomiin koululaisnäytöksiin 20.8. mennessä

Valveen elokuvakoulu

Elokuva kuuluu kaikille! Se on tapa kertoa tarinoita: pieniä ja suuria, tosia ja kuviteltuja, opettavaisia ja viihdyttäviä. Elokuvanteon ei tarvitse olla hankalaa - kursseillamme syntyy juonellisia elokuvia jopa kolmessa tunnissa. Ilmoittaudu mukaan!

Valveen elokuvakoulu auttaa sinut vauhtiin omien videoiden tekemisessä, olitpa sitten nuori tai vanha, koululainen, harrastaja tai opettaja. Tutustu oppimateriaaleihimme, lue lisää toiminnastamme, katso esimerkkejä ja kesytä liikkuva kuva!

Valveen elokuvakoulu sijaitsee kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Näkyvintä toimintaamme ovat viikoittaiset harrastusryhmät Valveella,  elokuvatyöpajat kouluilla ja opettajien täydennyskoulutukset ympäri Suomea sekä vuosittainen valtakunnallinen Oskari-kilpailu. Videopajan editointi- ja studiotilat Valveella ovat kouluryhmien käytössä.

Kuulumme valtakunnalliseen Lastenkulttuurikeskusten verkostoon, jossa tehtävämme on kehittää lasten ja nuorten elokuvakulttuuria. Teemme ahkerasti yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa. Kaipaatko lisää tietoa? Kysy rohkeasti.