JUURI NYT:

Ilmoittautuminen elokuvakoulun syyskauden ryhmiin käynnissä

Valveen elokuvakoulu

Elokuva kuuluu kaikille! Se on tapa kertoa tarinoita: pieniä ja suuria, tosia ja kuviteltuja, opettavaisia ja viihdyttäviä. Elokuvanteon ei tarvitse olla hankalaa - juonellisia elokuvia voi tehdä jopa kolmessa tunnissa. Kehittämiemme menetelmien avulla, voit myös yhdistää liikkuvaa kuvaa kaikkiin koulussa opetettaviin oppiaineisiin.

Valveen elokuvakoulu auttaa sinut vauhtiin omien videoiden tekemisessä. Tutustu oppimateriaaleihimme, lue lisää toiminnastamme, katso esimerkkejä ja kesytä liikkuva kuva!

Valveen elokuvakoulu sijaitsee kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Näkyvintä toimintaamme ovat viikoittaiset harrastusryhmät Valveella,  elokuvatyöpajat kouluilla ja opettajien täydennyskoulutukset ympäri Suomea sekä vuosittainen  Oskari-kilpailu. Koordinoimme ja kehitämme valtakunnallisen Koulujen elokuvaviikon toimintaa. Videopajan editointi- ja studiotilat Valveella ovat kouluryhmien käytössä.

Kuulumme valtakunnalliseen Lastenkulttuurikeskusten verkostoon, jossa tehtävämme on kehittää lasten ja nuorten elokuvakulttuuria. Teemme ahkerasti yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa. Kaipaatko lisää tietoa? Kysy rohkeasti.