Tietoa ValveLivestä

ValveLiven sisällöt toteuttaa kulttuuritalo Valve yhteistyössä Oulun kaupungin kulttuuripalveluiden ja laajan toimijajoukon kanssa. Keskiössä ovat oululaiset taiteen ja kulttuurin tekijät sekä esiintyjät. Keikkojen ja konserttien lisäksi suunnitelmissa on muun muassa etätaidenäyttelyitä, teatteria sekä kuratoituja soittolistoja ja musiikkivideoita.

Sivun tarkoitus on edistää uudenlaista yhteisöllisyyttä ja luoda etätekemisen mahdollisuuksia niin kulttuurin tekijöille kuin kokijoillekin. Toivomme, että ValveLiven esiin nostamat sähköiset kulttuurisisällöt tuovat iloa, apua ja hyvinvointia koteihin keväällä 2020!

Lue tästä uutinen ValveLiven julkaisusta (27.3.2020).

Tervetuloa mukaan!

ValveLive on oululaista kulttuuria ja taidetta kokoava sivu. Mikäli haluat sivulle jaettavaksi tuottamiasi virtuaalisia taide- tai kulttuurisisältöjä, voit vinkata niistä Atte Karjalaiselle (linkki avautuu yhteystietoihin). Jos taas toivot tuotantotukea sisällön toteuttamiseen, voit laittaa ehdotuksen ohjelmasisällöstä, mahdollisesta aikataulusta sekä kustannuksista Ville-Mikko Sikiölle (linkki avautuu yhteystietoihin).