Siirry sisältöön

Art goes Afterwork

Art goes Afterwork tarjoaa rennon ja kulttuuritäyteisen aloituksen viikonloppuun! Kahvila-ravintola Valveen Paljetissa nähdään eri taiteenalojen esityksiä perjantaisin klo 16–18 välillä. Samalla voit nauttia Paljetin valikoimista – ja vaikkapa piipahtaa poistuessasi ajankohtaisissa näyttelyissä.

Tulevat Art goes Afterworkit löydät tapahtumakalenteristamme >>


Esiintyjäksi Aftereille?

Art goes Afterwork toimii tilaisuutena tuoda esiin omia teoksia, saada lisää näkyvyyttä tai vain kerätä esiintymiskokemusta. Aftereilla on nähty niin erilaisia musiikkikeikkoja, kirjajulkkareita, tanssia kuin monen muunkin taiteenalan esityksiä sekä kokeneilta että uusilta tekijöiltä. Usein tilaisuuksia on vietetty myös meneillään olevien festivaalien merkeissä!

Jos siis etsit stagea esityksellesi, täytä oheinen lomake (linkki avautuu uudelle välilehdelle). Kerro lomakkeessa esityksestäsi lyhyesti ja merkitse mukaan mielellään ainakin kaksi ajankohtatoivetta. Huomaathan, että Art goes Afterwork -tilaisuudet ovat aina perjantaisin.

Kevään Art goes Afterwork -ohjelma on valmis ja suunnittelemme esiintymisiä syksylle. Olemme hakijoihin yhteydessä mikäli pystymme tarjoamaan esiintymistilaisuuden. 

Afterwork-yhteistyö

Kahvila-ravintola Valveen Paljetti ja kulttuuritalo Valve tarjoavat esiintyjälle lavan, ja lähtökohtaisesti esiintyjät tuovat oman äänentoiston. Myös Valveen kevyttä äänentoistokalustoa voi käyttää, ja sitä voi tarvittaessa täydentää omalla laitteistolla. Huomioi, että äänentoistolaitteistoa ja muita tarvikkeita tulee osata käyttää itsenäisesti. Tapahtumista viestitään osana kahvilan ja kulttuuritalon viestintää (lue lisää viestintäyhteistyöstä).

Art goes Afterwork-klubeihin valituille esityksille maksetaan 150 euron esiintymispalkkio toteutuneesta esityksestä. Esiintyjän on kyettävä laskuttamaan palkkio kulttuuritalo Valveelta.

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501