Siirry sisältöön

Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen galleria

Pohjois-Suomen ainoassa valokuvataiteeseen erikoistuneessa galleriassa on esillä koti- ja ulkomaisten ammattitaiteilijoiden valokuvanäyttelyitä. 

Tutustu meneillään olevaan ja tulevaan näyttelyohjelmaan Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen sivuilla (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Galleriaan on vapaa pääsy
Gallerian aukioloajat
löydät aukioloajat -sivultamme
Sijainti 1. kerroksessa, katutasossa

Näyttelyhaku
Hakuaika Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen seuraavan vuoden näyttelyille päättyy vuosittain syyskuun viimeinen päivä. Kuukauden kuvat -sarjaan haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Valokuvakirjasto

Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen toimistolla on kattava kokoelma valokuvakirjoja. Kokoelma koostuu erityisesti valokuvataiteen kirjoista. Teokset ovat luettavissa paikan päällä ja lainattavissa kotiin.

Avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse info(at)photonorth.fi tai puhelimitse 040 128 1150. 

Sijainti Pohjoisen valokuvakeskuksen toimisto, 1. kerros
Sisäänkäynti Ojakadun puolelta

Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen aulagalleria

Kulttuuritalo Valveen Ojakadun puoleisessa sisäänkäyntiaulassa sijaitsevassa tilassa on esillä ammatti- ja harrastevalokuvaajien näyttelyitä. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Avoinna kulttuuritalo Valveen aukioloaikoina.

Sijainti Ojakadun puoleinen sisäänkäynti, 1. kerros

Aulagallerian näyttelyvalinnat tekee Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen henkilökunta. Avoin haku järjestetään puolivuosittain alkukeväällä ja loppukeväällä.

 

<< Palaa takaisin Valve – Tilat

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501