02.10.2017
Interaktiivista teatteria Valvenäyttämöllä 17.10. – esitys unelmista ja esteistä unelmien tiellä

Siirtymälinja on murtunut – forum-teatteriesitys Valvenäyttämöllä 17.10.2017 klo 19

Siirtymälinja on murtunut on interaktiivinen teatteriesitys, joka käsittelee unelmia ja niitä kohti pyrkimistä sekä esteitä unelmien tiellä.

Forum-teatteri on soveltavan teatterin menetelmä, jossa esiintyjät ja yleisö käsittelevät yhteisöä koskevia ongelmia teatterin keinoin. Esityksen sisällön koostamiseen on osallistunut noin 20 oululaista ilman työ- tai opiskelupaikkaa olevaa nuorta aikuista teatterin ammattilaisten ohjaamissa taidetyöpajoissa kulttuuritalo Valveella. Draamatyöpajoissa kerätystä aineistosta on lainattu myös esityksen nimi Siirtymälinja on murtunut. Aineiston pohjalta koostettu esitys on koettavissa Valvenäyttämöllä lokakuussa. Myös lopullisessa esityksessä Valvenäyttämöllä yleisö pääsee vaikuttamaan tarinan kulkuun. Vuoropuhelua johtaa jokeri, joka toimii siltana yleisön ja näyttelijöiden välillä. Pyrkimyksenä ei ole taianomainen ratkaisu ongelmaan, vaan näkökulmien etsiminen ja löytäminen.

Esitykseen on vapaa pääsy! Varaathan lippusi ennakkoon:
uuttamo(at)uuttamo.fi / p. 040 522 6822
www.kulttuuriosuuskuntailme.fi
www.uuttamo.fi

Työryhmä: Aino Granlund, Marita Jääskö, Toni Kettukangas
Kulttuuriosuuskunta Ilme

Yhteistyössä: Kulttuuritalo Valve, Oulun kaupungin työllisyyspalvelut, Tuiran hyvinvointikeskuksen sosiaalipalvelut

Projekti on osa Kulttuuriosuuskunta Ilmeen Uuttamo-hanketta. Hankkeen tavoitteena on madaltaa kulttuuriin osallistumisen kynnystä sekä luoda hyvinvointia ja osallisuutta taiteen kautta.