19.06.2017
SÄPINÄÄ KESÄÄN! -lastenkonserttikiertue heinäkuun ensimmäisellä viikolla

SÄPINÄÄ KESÄÄN! –konserttikiertueella soitetaan kaikille avoimia ja ilmaisia lastenkonsertteja päivystävissä päiväkodeissa. Heinäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävällä kiertueella on mukana Vastarannan Siili, Riimiks! sekä Soiva Siili.

Säpinää kesään! on Oulun kaupungin varhaiskasvatuksen ja Valveen alueellisten kulttuuripalveluiden tuottama konserttikiertue Oulun alueen päivystävissä päiväkodeissa. Konsertit kestävät noin puoli tuntia ja mahdollisuuksien mukaan ne järjestetään ulkona päiväkotien pihalla. Konsertit ovat yleisölle maksuttomia ja kaikille avoimia, mukaan mahtuu kaikki halukkaat olet sitten lomalla, töissä, kylässä, vierailulla tai ohikulkumatkalla.

SOIVA SIILI

Soiva Siili duo on oululaisten lapsiperheiden hyvin tuntema lastenmusiikkikaksikko. Kyösti Salmijärvi ja Markus Lampela ovat tehneet ja esittäneet soivasiili -musiikkiaan yli 20 vuotta. He saivat lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2014. Soiva Siili on monille tuttu myös Pikkukakkosen Musarullaa -ohjelmista.

VASTARANNAN SIILI

Vastarannan Siili on Jukka Takalon sekä Soivan Siilin Kyöstin ja Markuksen pehmeän piikikästä laulumusiikkianarkiaa lapsille ja aikuisille. Vastarannan siili julkaisi ensimmäisen levynsä 2014. Levy oli Emma-palkintoehdokkaana. Vastarannan siili jatkaa lasta ja aikuista kiinnostavien asioiden ravistelemista toisella levyllään, joka julkaistaan syyskuussa. Konsertissa kuullaan myös uuden levyn lauluja.

RIIMIKS!

Otetaan kourallinen perinteisiä suomalaisia riimejä ja toinen kourallinen uudempia runojalkoja ja laitetaan säkkiin. Puhalletaan sekaan Soivan Siilin säveliä. Ravistetaan. Näin syntyy Riimiks!, runopoika Daniel Helakorven ja Soivan Siilin yhteinen runolaulukonsertti.

SÄPINÄÄ KESÄÄN 2017! -konserttikiertue:
Ma 3.7. Vastarannan siili-trio
klo 9.00 Kuukkelin päiväkoti, Hippiäiskuja 3.
klo 10.30 Pitkäkankaan päiväkoti, Tuohikuja 3, Oulunsalo.
klo 14.30 Värtön päiväkoti, Kurkelantie 9.

To 6.7. RIIMIKS! (Eino Leinon päivä)
klo 9.00 Kiiminkijoen päiväkoti, Raatinharjuntie 11, Kiiminki.
klo 10.30 Jatulintarhan päiväkoti, Jokelantie 18, Haukipudas.
klo 14.30 Haapalehdon päiväkoti, Manttaalitie 6. (Huom! Ainolan konsertti siirtynyt Haapalehtoon)

Pe 7.7. Soiva Siili
klo 9.00 Ritaharjun päiväkoti, Rita-aukiontie 9.
klo 11.00 Pikku-Vesaisen päiväkoti, Aittokoskentie 14, Ylikiiminki
klo 14.30 Muurahaisen päiväkoti, Halametsä 2, Yli-Ii.

Lisätietoja:

www.kulttuurivalve.fi/alueelliset

Säpinää kesään Facebookissa