16.03.2017
Meeri Koutaniemi & Hanna Jensen: Ikinä en sano, että juurihan tuon kysyit –valokuvanäyttely Kiimingin Galleria Oskari Jauhiaisessa

Ikinä en sano, että juurihan tuon kysyit -valokuvaprojekti on valokuvaaja Meeri Koutaniemen, toimittaja Hanna Jensenin ja Pihlajalinnan yhteinen valokuvanäyttely joka yhdistää muistisairaiden, omaisten ja Pihlajalinnan henkilökunnan valokuvia ja koskettavia tarinoita niiden takana.

Meeri Koutaniemi on palkittu valokuvaaja, joka on kuvannut kuvareportaaseja ympäri maailmaa. Koutaniemen teoksia on ollut esillä yli 40 näyttelyssä ympäri maailmaa. Hänet on valittu Vuoden lehtikuvaajaksi vuosina 2013 ja 2014. Koutaniemi on palkittu työstään kansainvälisesti Saksassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Hanna Jensen on helsinkiläinen kirjoittaja, journalisti, kirjailija ja tarinankertoja, jolla on omakohtaista kokemusta muistisairaan läheisen kanssa. Kirja 940 päivää isäni muistina on Jensenin kirjoittama tietokirja ja kertomus muistisairaan elämästä ja tämän hoitamisesta 2,5 vuoden ajalta.

Galleria Oskari Jauhiainen, Syke-talo
Kirjastokuja 1, Kiiminki
15.3. – 8.4.2017
Vapaa pääsy

Avoinna
ma-to 9-19
pe klo 9-17
la 9-15

Kiimingin Syke-talossa sijaitseva Galleria Oskari Jauhiainen esittelee kiiminkiläissyntyisen kuvanveistäjä Oskari Jauhiaisen (1913–1990) elämäntyötä. Galleriassa on perusnäyttelyn lisäksi vaihtuvien näyttelyiden tila, jonka ohjelmistosta vastaa kulttuuritalo Valve.
Lisätietoja: https://www.ouka.fi/oulu/syke-talo/