03.08.2015-07.08.2015
Valonliike- tanssivideotyöpaja nuorille elokuussa

Valonliike on 5 päivän mittainen tanssivideotyöpaja, joka järjestetään 3.-7.8.2015 Oulussa osana Tanssin valloitus -festivaalia. Työpaja on suunnattu 14–16-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita videon teosta ja ovat halukkaita kokeilemaan eri liikkumistapojen yhdistämistä videotaiteeseen. Työpajan tavoitteena on innostaa tekemään liikepohjaisia videoita ja samalla tutustua videontekoprosessiin sekä kannustaa kokeilemaan ja toteuttamaan omia ideoita ryhmissä. 

Edeltävää kokemusta videon teosta tai tanssimisesta ei tarvitse olla. Työpajassa katsotaan erilaisia tanssivideoita, pohditaan minkälaisista elementeistä tanssivideo koostuu, opetellaan kuvauksen ja editoinnin perusasioita sekä ennen kaikkiaan tehdään omat tanssivideot. Videot katsotaan yhdessä kurssin lopuksi elokuvateatterissa.

Päivät ovat 4-5 tunnin mittaisia Kulttuuritalo Valveella. Omat eväät mukaan!

Videoiden kuvaaminen toteutetaan tableteilla ja älypuhelimilla. Jos työpajaan osallistuvalla on oma älylaite niin se suositellaan otettavan mukaan. Otathan mukaan myös laturin ja tarkastat, että laitteessa on tilaa kuvata uusia videoita. Jos omaa laitetta ei ole niin työpaja järjestää ryhmälle laitteen.

Ilmoittautuminen sähköpostilla valonliike@gmail.com 24.7. mennessä. Työpaja on ilmainen.

Tanssivideo-työpaja
Milloin: Elokuussa, 5 pv, 3.-7.8.2015
Päivät: 4-5 tunnin mittaisia, eväät mukaan
Missä: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7 , 90015 Oulu
Kenelle: 14–16-vuotialle nuorille
Muuta: Oma tabletti tai älypuhelin jos on (huom! ei pakollinen) + laturi sekä tarkistus että laitteessa on tilaa kuvata videoita

Kerrothan myös onko osallistujalla omaa älylaitetta. Työpaja on ilmainen. Työpaja on Oulun Valistusrahaston ja Valveen elokuvakoulun tukema.

Ystävällisin terveisin työpajan vetäjät:
Antti Ahokoivu – Elokuvataiteen kandi
Mia Jaatinen – Tanssitaiteen maisteri
Antti Katajamäki – Kuvataiteilija