07.12.2018-15.12.2018
OYT esittää: OULU RIVER ANTOLOGIA
Valvenäyttämö

Mitä kuolleet meille kertovat?

Edgar Lee Mastersin Spoon River Antologian inspiroima esitys paljastaa yhden hautausmaan asukkaiden ajatukset ihmissuhteista, elämästä ja kuolemasta.

Esitys on Oulun Ylioppilasteatterin uusien jäsenten taidonnäyte. Näytelmän on ohjannut teatteri-ilmaisun ohjaaja Anna-Kaisa Kettunen, ja esityksen liikkeen ohjauksesta vastaa liikunnanohjaaja Piritta Mäntyjärvi. Esityksen musiikki on Antti Saarilammen käsialaa, joka on tuttu oululaisyleisölle mm. The Aeon, Mustasuo ja Turhuus -yhtyeistä. Näytelmän käsikirjoitus on luotu ryhmälähtöisesti koko työryhmän voimin.

Ohjaus ja dramatisointi: Anna-Kaisa Kettunen
Käsikirjoitus: Työryhmä
Liikkeen ohjaus: Piritta Mäntyjärvi
Tuottaja: Katariina Sarja
Tuotanto/OYT: Ari-Matti Lappalainen
Johtiskummi: Jenna Kauppi

Musiikki: Antti Saarilampi
Maskeeraus: Miru Heikkinen & Isis M.
Äänten ja valojen suunnittelu: Suvi Lindholm & Jaakko Holopainen
Puvustus: Työryhmä

Lavalla: Niina Aho, Nadezha Atanasova, Daniel Uher, Jaakko Holopainen, Reetta Hunnakko, Minttu Kahelin, Katariina Kankaanranta, Essi Karjalainen, Maija Koivulampi, Minna Laamanen, Jenni Leipälä, Linnea Mustonen, Heta Nikula, Hanna Pakanen, Petri Piiroinen, Jutta Pirttilahti, Johanna Sallmén ja Kaisu Vanttaja.

Aika: pe 7.12. (ensi-ilta), la 8.12., ke 12.12., pe 14.12., la 15.12. klo 19

Paikka: Valvenäyttämö

Kesto: n. 1 h

Liput: Esitykseen on vapaa pääsy. Pääsylippuja jaetaan yleisölle saapumisjärjestyksessä noin puoli tuntia ennen esitystä salin ovelta. Ei ennakkovarauksia, katsomon kapasiteetti 46 henkilöä.

 

Lisätietoja: http://oulunylioppilasteatteri.fi/index.php…

Ryhmä on toteutettu yhteistyössä EU-rahoitteisen Osallistava ja liikunnallinen teatteri- hankkeen kanssa WAU Ry:n alaisuudessa.