17.09.2014-18.09.2014
Pilkkaa jumalaa
Juuso Kekkonen

Juuso Kekkonen jatkaa oman rämettyneen sielunmaisemansa avaamista ja nyt tähtäimessä ovat ihmisyyden lieveilmiöt, kuten uskonto, perinteet ja meidän perusluonteemme laumaeläiminä. Suuret ja pienet myytit ihmisyydestä joutuvat huolelliseen tarkasteluun ja naurunalaiseksi, kun Kekkonen purkaa omia pelkojaan ja tottumuksiaan auki ja nauraa niille. Mikään ei ole pyhää! Parempaan maailmaan kuljetaan kuolleiden jumalien ruhojen päällä iloisesti ja epärytmiin marssien!

Kristityt, ateistit, pakanat ja satanistit ovat katsoneet esitystä aivan sulassa sovussa. Kuulemma esitys joko ei loukkaa kenenkään maailmankatsomusta, koska se on niin omakohtainen tai sitten loukkaa kaikkia tasapuolisesti, koska se on niin yleismaailmallinen. Niin tai näin, Suomessa sitä on laillista esittää, toisin kuin monessa muussa paikassa Maapallolla.

Esitys on suunnattu aikuisille! Se sisältää isoja moraalisia kysymyksiä, eikä ota itseään liian vakavasti. Eihän tässä ole kyse kuin esiintyjän omasta elämästä ja ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Monologin käsikirjoitusta tuki Suomen kulttuurirahasto.

Esitys sisältää alastomuutta ja kiroilua. K16.

Ke 17.9. ja to 18.9. klo 18.00, Valvesali

Liput: 15 / 12 € Valveen lippumyymälästä

Lue lisää