26.02.2014
Outo homo
Juuso Kekkonen

Olipa kerran heteromies, joka rakastui mieheen.
Outo homo on erilainen rakkaustarina. Ja se tapahtui oikeasti. Omaelämäkerrallisessa monologissaan Juuso Kekkonen purkaa auki muun muassa, kuinka hän on päätynyt seurustelemaan miehen kanssa, johon hän rakastui luullessaan tämän olevan nainen.
Kohtuuttoman avoimuuden periaatteella rakennettu spoken word -esitys yrittää purkaa auki tarinaa, jolla toistaiseksi on onnellinen loppu. Aiheina vilahtavat transsukupuolisuus, polyamoria, BDSM ja muu maailmankaikkeus. Juuso Kekkonen tähtää avaamaan omaa melko epätyypillistä tarinaansa tavalla, joka on niin henkilökohtainen ja rehellinen, että se muuttuu yleisinhimilliseksi.
Juuso Kekkonen on teatterin moniottelija, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla useissa eri ryhmissä käsikirjoittajana, ohjaajana, valosuunnittelijana ja näyttelijänä. Tämä on hänen ensimmäinen soolotuotantonsa, jonka hän kirjoittaa, ohjaa ja esittää yksin. Rakkaus sekä teatteriin että tieteelliseen maailmankuvaan pääsevät molemmat esille ja reilu parituntinen esitys vie katsojan seikkailuun, jossa kuljetaan alkuräjähdyksestä kuolemaan ja esiteinin kaikenkattavan epävarmuuden kautta omien perversioidensa hyväksymiseen.
Esitys saattaa olla hauska, mutta Kekkonen ei lupaa sitä. Se saattaa olla opettavainen, mutta siitä ei tarvitse ottaa painetta. Jos esitys herättää keskustelua, Kekkonen ei ota siitä vastuuta.

Lisäksi esitys sisältää kiroilua ja alastomuutta. 

Esityksen kesto kolme tuntia.

Ke 26.2. klo 19, Valvesali

Liput 15/12 € Valveen lippumyymälästä

Lue lisää