13.09.2017
OUDANCE: Kinetic Orchestra: Animals
Valvesali

”Liikkumisen suhteen ihmisen suurin ongelma on sen suurin voimavara, mieli. Ihminen on niin jalostunut ajattelemaan, että spontaani juoksuun lähteminenkin aiheuttaa helposti lihasvaurioita. Ei sillä ettenkö olisi kiitollinen tästä kehityksestä. Pidän sohvasta ja televisiosta. Silti haluaisin hetken tuntea vahvempaa yhteyttä sisäiseen eläimeeni, joka vakaan uskomukseni mukaan pystyy mihin vaan.

Animals vie meidät hetkeksi kosketukseen sisäisen eläimen kanssa. Opimme liikkumaan ensin ja ajattelemaan myöhemmin, reagoimaan, luopumaan, tarraamaan, räjähtämään liikkeelle, kevyesti astumaan sivuun ja flirttailemaan kuin iso lintu.” -Jarkko Mandelin

Kinetic Orchestra on 2009 perustettu helsinkiläinen nykytanssiryhmä. ”Orkesterin” teokset ovat mukaansa tempaavia vahvan liikkeellisen selkärangan ja selkeiden teemojen kautta. Kinetic Orchestran filosofia on ollut luoda koko ajan uutta ja inspiroitua ympäröivistä liikkumisen ja taiteen tekemisen kentällä vaikuttavista ideoista kuitenkin pysyen uskollisena vahvoille teosideoille ja liikkeen tutkimiselle ja kehittämiselle.

Aika: ke 13.9. klo 19

Paikka: Valvesali

Kesto: 45 min

Liput: 12 / 10 € Valveen lipumyymälästä ja www.ticketmaster.fi torstaista 3.8. alkaen.

 

Esitys on osa OuDance-tanssifestivaalia.

Koko festivaalin ohjelma: www.jojo.fi/festival