27.04.2019
LUMOTUT SANAT: Näkymätön poika
Valvesali

Kenelle superujo isä kertoo salaisuutensa? Mitä voi tapahtua, jos tykkäämisestä tulee tapa? Miksi ihmeessä kukaan vihaisi aamuja ja aurinkoa? Ja kuka kumma on näkymätön poika?

Näkymätön poika -konsertti on kudelma runoja, lauluja, äänellä maalattuja maisemia sekä livenä valkokankaalle piirtyviä kuvia. Konsertin tekstit ovat peräisin kantaesityspäivänä julkaistavasta Eppu Nuotion ja Liisa Kallion kirjasta Minä tykkään nyt – ilosta, ujostelusta ja muista tunteista (WSOY).

Näkymätön poika saa kirjan astumaan ulos kansistaan! Konsertin kertojana hurmaa kirjailija Eppu Nuotio, ja livekuvituksillaan lumoaa Liisa Kallio. Sävellykset sepittää sanataideopettaja–lauluntekijä Anna Anttonen. Kirjantekijäkolmikon täydentää muusikko Mikko Räisänen, joka luo konsertin äänimaisemat.

Sekä konsertti että kirja sukeltavat tunteisiin. Eppu Nuotio vieraili kirjantekoprosessin aikana Saksan Suomi-kouluissa ja keräsi kirjaan lasten ajatuksia tunteista. Koululaisten ääni kuuluu myös konsertissa, sillä sen erikoisvieraina loistavat Teuvo Pakkalan koulun 4. musiikkiluokan lapset.

Aika: la 27.4. klo 15, kantaesitys

Paikka: Valvesali

Kesto: n. 30 min

Ikäsuositus: +5

Liput: 7 € Valveen lippumyymälä ja www.ticketmaster.fi

Esitykseen käy Kaikukortti. Paikkoja rajoitetusti.