ARKISTO 2014:

SANATAIDEVIIKKOJEN AVAJAISJUHLA


la 26.4.2014 klo 10 – 11.30

Valvegalleria ja kahvila Minttu
Festivaalin avaus klo 10
Kello on kymmenen ja juhla voi alkaa! Kahdeksannet Lumotut sanat avaa ovensa ja toivottaa sanataiteen ystävät tervetulleeksi kirjakuvituksien hurmaavaan maailmaan Riimikissa karkuteillä -näyttelyyn. Juhlahumussa leikitään runoja, maistellaan jäisiä herkkuja ja kuullaan taiteilija Karoliina Pertamon salaisuuksia siitä, kuinka kirjojen kuvat oikeastaan syntyvät.
Kahvila Mintussa nähdään erikoisia unia, kun sanataiteellinen Unieläimiä ja unenpäitä -näyttely vie kävijänsä matkalle oululaisten lasten öisiin kertomuksiin. Näyttelyn tarinat ovat saaneet alkunsa kirjailija Mila Teräksen ja kuvittaja Karoliina Pertamon Elli ja unenpää -kuvakirjan innoittamina.

RII RII RIIMIKISSA
Tarinallisen lastenteatterin kantaesitys klo 10.30
Riimikissa karkuteillä –näyttelyssä tapahtuu kummia, kun näyttelyn nimihahmo, pikkuinen Riimikissa Rii kirmaa kotipihasta karkuun ja suoraa päätä seikkailuun. Kati Inkalan ja Annan Anttosen käsikirjoittama ja esittämä RII RII RIIMIKISSA on tarinankerronnan lumoa, teatteria, musiikkia ja runoleikin riemua.
Lue lisää RII RII RIIMIKISSA -esityksestä täältä...

Liput: 5 € Valveen lippumyymälästä
Kesto:
n. 25 min
3 – 103-vuotiaille

Sanataiteellisia työpajoja klo 10.30 – 11.30

Tule piipahtamaan Valveen ala-aulaan ja kahvila Minttuun avautuviin sanataiteellisiin työpajoihin. Luvassa Riimikissan värikästä vauhtia sekä unisten kertomusten salaperäisiä säikeitä!