Sanataideohjaajakoulutus Lumo

Sanataideohjaajakoulutus Lumo IV

Sykähtääkö sydämesi, kun puhutaan sanataiteesta?Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen?
Vai onko sinulla jo oma ryhmä, mutta tunnet itsesi toisinaan yksinäiseksi? Haaveiletko joskus, että voisit puhua ohjaamisesta jonkun kanssa? Palatko innosta kuulla muiden sanataidekokemuksia? Vai oletko kenties vielä vailla omaa sanataideryhmää, mutta toivoisit saavasi sellaisen?

Sanataideohjaajakoulutus Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka koostuu 1–2 kertaa lukukaudessa järjestettävistä koulutusviikonlopuista. Lumon tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville tietoa, ideoita, elämyksiä ja vertaistukea.

Järjestyksessään neljäs Lumo-koulutus toteutetaan pääosin uusilla sisällöillä. Avausviikonloppuna 26.–27.4.2013 koulutus sukeltaa Lumotut sanat -festivaalin tunnelmaan. Perjantai-iltana vietämme Lumottua iltaa yhdessä festivaaliväen kanssa, ja lauantain kouluttajana hurmaa kirjailija Maria Peura.

Lumoon voi ilmoittautua 2.4.2013 klo 9 alkaen alla olevan linkin kautta. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Koulutukseen osallistujilta peritään ilmoittautumis- ja materiaalimaksuna 50 euroa, joka maksetaan ensimmäisen koulutuskerran jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Muuten koko kaksivuotinen koulutuskokonaisuus on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu Lumo IV -koulutukseen!