Sanataideohjaajakoulutus Lumo

 

Sanataideohjaajakoulutus Lumo 6

Sykähtääkö sydämesi sanataiteelle? Kiinnostaako sinua sanataiteen ohjaaminen? Vai onko sinulla jo oma sanataideryhmä, mutta tunnet itsesi toisinaan yksinäiseksi? Haaveiletko, että voisit puhua sanataideunelmista ja -kokemuksista toisten kanssa? Vai oletko kenties vielä vailla omaa sanataideryhmää, mutta toivoisit saavasi sellaisen?

Sanataideohjaajakoulutus Lumo on kahden vuoden mittainen koulutus, joka kokontuu 1–2 koulutusviikonloppuna lukukaudessa. Lumon tarkoituksena on tuoda lasten, nuorten ja sanataiteen parissa työskenteleville (tai siitä haaveileville) tietoa, ideoita, elämyksiä ja vertaistukea.

Huippusuosittu valtakunnallinen Lumo-koulutus järjestetään jo kuudetta kertaa ja toteutetaan pääosin uusin sisällöin. Avausviikonloppuna 5.–6.5. koulutuksessa sukelletaan Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen tunnelmiin. Perjantai-iltapäivän aloittaa tietokirjailija Laura Ertimo, jonka jälkeen vuorossa on festivaalin Lumottu ilta. Lauantai vie osallistujat kirjailija Tuutikki Tolosen kirjoituspajaan, kirjavinkkauksen uranuurtaja Marja-Leena Mäkelän oppiin sekä opastetulle retkelle ja kirjoittamaan Unikudelmia-näyttelyyn.

Ilmoittautuminen: 3.4. alkaen sanataidekoulun ilmoittautumissivulla. Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Hinta: 75 € maksetaan ensimmäisen koulutuskerran jälkeen. Mukaan päässeille ilmoitetaan viikon 15 loppuun mennessä.

Lisätietietoja: Valveen sanataidekoulun vastuuopettajat Anna Anttonen ja Kati Inkala, etunimi.sukunimi@ouka.fi, p. 044 703 7543 ja 044 703 7541