Siirry sisältöön

Valvegalleria

Valvegalleria soveltuu monenlaiseen käyttöön, ja sen näyttelytarjonta on hyvin monipuolista. Näyttelyiden järjestäjinä on niin taiteilijoita, oppilaitoksia, yhdistyksiä kuin harrastajiakin. Keväisin tilassa on esillä Lumotut sanat -festivaalin näyttely.

Valvegallerian aukioloajat löydät aukioloajat-sivultamme
Vapaa pääsy
Sijainti 1. kerroksessa, katutasossa
Koko 133 m²

Näyttelyvalinnat
Valvegalleriaa vuokrataan noin kuukauden mittaisiksi jaksoiksi hakemusten perusteella hintaan 18 € / vrk.  Vuoden 2023 vapaiden näyttelyaikojen pystyi hakemaan 30.9.2022 saakka. Samassa haussa oli myös kahvila-ravintola Paljetin näyttelytilan sekä Kiimingissä sijaitsevan Galleria Oskari Jauhiaisen näyttelytilan vuoden 2023 näyttelyajat.

Valvegallerian, Valveen kahvilan näyttelytilan ja Kiimingissä sijaitsevan Galleria Oskari Jauhiaisen näyttelytilan vuoden 2024 näyttelyaikojen haku tulee avoimeksi kesän päättyessä ja haku päättyy 30.9.2023. Näyttelyaikoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Valvegalleriaa vuokrataan noin kuukauden mittaisiksi jaksoiksi hakemusten perusteella hintaan 18 €/vrk, muita näyttelytiloja maksutta. Näyttelyhakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen ville-mikko.sikio(at)ouka.fi tai postitse: Kulttuuritalo Valve/Ville-Mikko Sikiö, PL 42, 90015 Oulun kaupunki. Hakemus tulisi toimittaa sähköpostin liitetiedostona. Näyttelyvalinnoista ilmoitetaan marraskuun alkuun mennessä. Näyttelyhakemuksessa tulee olla: - Taiteilijan CV tai kuvaus taiteellisesta toiminnasta - Linkki teoskuviin tai tulostettuja teoskuvia - Vapaamuotoinen hakemus, josta tulee ilmi näyttelyn teema ja alustava suunnitelma - Ensisijainen ajankohtatoive.

Tiedustelut tuotantopäällikkö Ville-Mikko Sikiöltä (linkki avautuu yhteystietoihin)

 

<< Palaa takaisin Valve – Tilat

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501